![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hala bakiyi savunan zihniyetler var inanamiyorum cidden kriz gecirecem ya siz ne kor adamlarsiniz ya bu adamdan topcu olmazzzzzzzzzzzz anlayin artik olmazzzzzzzzzzzz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Baki kötülerin en iyisiydi bence ! Bakide kabahat yok onu ve onun gibileri bu kulübe getirenlerde ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşım sorun orada değil eskiden fbliler bjk diynce ayakları titrerdi şimdi yine fb diynce taraftar bile sus pus ya inanamıyorum.Son 5 maçta fb ye karşı galibiyet yok en son 2004-2005 sezonunda yenmişiz onları... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Herkes çok kötü oynadi ama Baki yine maça damgasini vurdu... bir, iki degil kaç oldu be baki ? Ya her topa oyuna soktugunda rakibe veriyor... Bir tane de isabetli pas olmaz mi ya ? sanki ronaldinho, almi$ topu calim atmaya cali$iyor ? Of baki of | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baki`nin Beşiktaşın oyuncusu olmadığını her zaman dile getirdim.Mücadelesi kapasitsini zorlamasına kimse tek kelime edemez ama Beşiktaşın oyuncusu değil,yalnız bu mağlubiyetin faturasını da sadece Baki ödememeli.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar tamam Baki çok kötüydü çok hata yaptı ama ona bu kadar da yüklenmeyin neden derseniz zaten kapasitesi belli bir oyuncu daha fazlasını beklemek yanlış olur. Ama Bakiye varana kadar çok şeyler beklediğimiz bu takımın maestrosu 10 numaraı diye gördüğümüz Delgado ne yaptı koca bir sıfır, Rica geldiğinde Riconun yanında sıfır diye gördüğümüz Alex neler yaptı bir bakın top kapmak için mücadele bile etti oysa bizim Delgado n eypıyor çok basit top kayıpları yapıyor sonra bırakıyor adamı adana baskı bile yapmıyor kaptırdığı topu almak içim hiç çaba göstermedi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
topçu değil popçu bile olmaz o adamdan çünkü maçta ne yaptığını bilmiyor ...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57793-bakim-kel-kafalim-benim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 05:14 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |