![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence de bu cevremizdeki arkadaslarımızdan kaynaklanıoo ama ben feneri türk takımı olarak bile görmüorm maçlara 3 türk oyuncuyla cıkıp maçı alıncada şişkinlik yapıolarr..!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | karşılıklı olsa gerek sevilcek bi yanları yok herşeyde gıcık gidiyolar birşey oldumu fb kelimesini çok öne itiolar ama daha çok itici oluyo bence ![]()
__________________ uMuT TaNrıSı qanqam OlDu SoNuÇ TanRıSı ----------- DüŞmAnıM.........!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Başarılı olan her zaman kıskanılır.Birde onların taraftarları bi başarısını öyle abartırki resmen deli olursun.Özelliklede takımın beşiktaş gibi başarıyı az ama öz yakalayan bi takımsa.Ama yılmadan beşiktaşlıyız.Her zaman takımımızın arkasındayız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Fenerden nefret etmek için niçin neden gibi sorulara gerek yok ![]() ![]()
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bn ikisindende nefret etmiyorum ama sevmiyorumda düşünün böyle büyük takımlar olmasa mücadelenin manası olmaz bu yüzden İYKİ VARSIN EZELİ RAKİBİM
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
senin çevrende ya hiç GS li yok ,yada çok sevdiğin birileri GS li ![]() ![]() fenerliler kendini dünyanın merkezi sanması ve basının arka çıkması sürekli gündemde bi şekilde kaldıklarından dolayı sanırım çekememezlikten dolayı oluşan gıcıklık bizdeki. Gs ise saman altından su yürüterek,kirli ayak oyunları ile şampiyon olması ve en çokta beşiktaşın şampiyonluğuna engel olması nedeni ile asıl nefret edilmesi gerek takım bence. ben hatırlıyorum fenerin gs yerine beişiktaşın şampiyon olması için nasıl yattığını,rıdvanın gol atmmamak için yaptığı cabaları,defansta oynayan müjdatın gol yemek için insan üstü gayretlerini.... hatta en yakın geçmişte 100 yılda bile fener beşiktaşa çelme takmamış,gs ise kıçını yırtmıştı o yıl şampiyon olmamamız için elinden geleni ardına koymamıştı. NEFRET VE KIZGINLIKTA ÖNCE GS SONRADA FENER DİYORUM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Öyle Fner sevilir mi ? oLmaz olsun ona duyulan sevgi. Galatasaray kardes takım hic değilse ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden olacak bütün yolsuzluklar onlarda bütün çirkeflik onlarda ee bunlar bahane değilmi
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |