![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Sambacıların hocası, İrlanda sınavının kadrosuna Kartal'ın golcüsünü de dahil etti. Bobo: Benim için rüya gibi bir şey *** Büyük onur Sambacıların hocası, İrlanda sınavının kadrosuna Kartal'ın golcüsünü de dahil etti. Bobo: Benim için rüya gibi bir şey. Zaman gazetesinin ödül töreni için İstanbul'a gelen Brezilya Milli Takımı'nın hocası Dunga'dan Bobo'ya büyük onur! Özel maçta yarın İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan sambacıların hocası, kendisini '100 yılın altın karması'na alan Bobo'yu da kadroya dahil etti. z ŞANSINI İYİ KULLAN Bobo'nun hazır olduğuna inandığını belirten Dunga, "Kendisine bir şans verdim. Bu şansını iyi kullanmalı" dedi. Dunga'yı mahcup etmeyeceğini söyleyen Bobo ise çok sevinçli olduğunu kaydetti. Bobo, yarın oynanacak İrlanda-Brezilyla maçı için bugün Dublin'e gidecek. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo için sevindim ama ezikler için çok güldüm sözde ezikleri izlemek için gelmişti öyle diyordu basın. İzledi ne oldu brezilya karması cinconun gençlerlerinin elinden zor kurtuldu adam demiştir bu neyahu bunlar gerçekten ezik hehuhehee ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #3 | |||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |