![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Vizyonsuz, yönetemeyen bir yönetimle ,stajer bir hoca ile, asla beşiktaş oynayamayacak futbolcular ile,kaybettiği lobisi ile, hakemler tarafından doğransa bile oralı olunmayan,hesaba katılmayan camiası ile BİZ TÜKENİYORUZ.Artık yeni doğan çocukların renkli olacağı,endüstriyel futbola dayalı olan ve lobisi ile bütünleşen derin futbolun daim kazandığı,aşk ve sevginin para etmeyeceği yepyeni bir oluşum geliyor.En son Trabzon'un düştüğü kaybetmişler ligine biz de el sallamaya başladık.En büyük emareside 13 yıl içinde alınan tek şampiyonluktur. Çok acil olarak Camianın önde gelenleri duruma el koymaz ise, bakın söyleyeyim durum budur.Yoksa bu işler Demirören'in,Ertuğrul'un şunun bunun yani acemiler mangasanın çözeceği işler değildir.Bu iş onların boyunu çoktan aşmış,rakiplerin alay konusu olmuştur.Hakemler ve Federasyon da artık hesaba kattıkları yoktur bizleri.Kendimizi kandırmayalım.SEBA'YI BAŞKAN YAPAN DERİN BEŞİKTAŞ, OLAYLARA EL KOY,EĞER HALA ORALARDAYSANIZ. TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57844-turkiye-2-buyuklu-lige-gidiyor/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 16:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |