![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | SEN HALA ANLAMAMKTA ISRAR EDİYOSUN MELBERGİ MEİTE Yİ COLOCCİNİYİ İSTEDİ ALAMIYO YÖNETİM NAPICAK SİZ HALA BU KAFA İLEYOL ALIN AMA TRİBÜNE BUNU BULAŞTIRMAYIN
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya o snn övdüğün hoca legro.yu ben bu juventusdan gelio bunu yedek bırakamam die altında ezilen bi zihniyet neyi bana savunuon ya daha fazla uzatmayalım ok sen işine bak ben işime
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ALTINDA EZİLMEKTEN KORKSA MAKALELEYİ İSTEMEZDİ.AYRICA YEDEK BIRAKAMAM DERKEN BANKO ADAM DEĞİL ZAN VE TORMANA YEDEK ARIYORDUM DEDİ. AYRICA MELBERG DEDİĞİN ADAM LEGROYU FALAN EZER OKADAR ÇEKİNSE MELBERGİ LAURSENİ COLOCCİNİYİ MEİTE Yİ İSTEMEZ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | he tmm öle öle dediğin gibi tmm kapansın konu
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |