![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
TEKRAR SÖYLÜYORUM BUGÜN HAKEM HATALARI OLMASA BUGÜN HERKES HOCAYA KUL KÖLE OLURDU. ADAM DAHA 38 YAŞINDA DELBOSQE NİN TİGANANIN RIZANIN YAPAMADIĞINI YAPIYOR. HERKES HATA YAPAR ÖNEMLİ OLAN HATASINDAN DÖNMESİ.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yazık etmişlerrr
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | SEN HALA ANLAMAMKTA ISRAR EDİYOSUN MELBERGİ MEİTE Yİ COLOCCİNİYİ İSTEDİ ALAMIYO YÖNETİM NAPICAK SİZ HALA BU KAFA İLEYOL ALIN AMA TRİBÜNE BUNU BULAŞTIRMAYIN
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya o snn övdüğün hoca legro.yu ben bu juventusdan gelio bunu yedek bırakamam die altında ezilen bi zihniyet neyi bana savunuon ya daha fazla uzatmayalım ok sen işine bak ben işime
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | KIVIRMA YAPMA ERTUĞRULLA LUCEYİ BİR TUTUYOSAN FALAN DİYİP LAF CAMBAZLIĞI İLEOLMUYO.LUCE DE HATA YAPIYOR 73 LÜK KALLİDE
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben ne kıvırcam o işi sen yap..uzatma diom bıdıbıdı yapıon sal daha
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ertuğrul hocayı ve takımı desteklemeyenler eğer şampiyon olursak sevinmesinler. O zamanda muhalefet olsunlar. Şansa şampiyon olduk desinler. Olmaz ki bu kadar muhalefet kötülemek ya. Sanki şampiyonluk kaçmışta böyle konuşuyorlar. Beğenir beğenmez alır almaz o hocayı ilgilendirir. Şampiyon olamazsak ondan sonra kötüleyebildiğin kadar kötüle. Ki şampiyon olamasak bile kötülenmemesi gerekir çünkü istikrar denen bir kelime var bazı arkadaşlarımızn lugatında olmayan. İki maç yenildik mi tamam bu hoca gitsin futbol dan anlamıyor. Çok anlayanlar mümkünse burda harcanmasınlar gidip teknik direktör falan olsunlar çünkü sürekli eleştirdiğimiz köşe yazarlarından bir farkları yok.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (05-02-2008 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |