![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Emin ol komik gözükmemizin sebebi bunlar işte. biz bakmasak diğeleri bakıyor ciro için para için bu adilerin yapmayacağı şey yok.. destke vermiosanda canın sağolsun..Destek çıkanlara teşekkürü bir borç bilirim. Eğer herşey tepki gerektiriyorsa herşeye tepki verilmeli.!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende yolladım arkdslar gercekten onemlı bı konu tskkrler paylasım ıcın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bazı durumlarda malesef geç kalıyoruz tepki vermekte eğer bu tepkiyi 8-0 geyiklerinden sonra verseydik belki şuan bunu yapamazlardı. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Görew Tamam
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maili yolladım arkadaşım saol haberdar ettiğin için valla haberim yoktu şerfsizler nolcak!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57921-kolpa-basin-bunuda-yaptin-ya-serefsizler%7Churriyet/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 20:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |