![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Düşenin dostu olmaz derler, böyle bir şey herhalde. Bakalım devran ne zman dönecek her şey aleyhimize giderken elimizden tutan olacak mı? Yoksa bir kez daha tek başına nasıl ayakta durulur diye ders mi vericez onlara. Hadi bakalım zaman olsun ilaçları. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | internet geyikleri diye bir konunuz var orada sekiztas ibaresi gözüme çarptı hasta beşiktaşlı olarak şimdi burayı küfürle dolduracaktım ananıza yazık babanıza bacınıza yazık ama tek bir kelime diyorum O konuyu açanın ....... . ! aynen böyle gönderdim ![]() ![]() İşte Fener işte Alex. Biz Sekiztaşlılar gibi maçtan önce atıp tutmayız. Maçtan sonra konuşuruz. ![]() ![]() ŞEREFsizlikte sınır yok !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [IMG]file:///C:/Users/veysel/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG] ![]() ![]() Av ararken Kartal avlandı, Fener şahlandı. Haydeee Inter Toto’yaaa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnönü Stadı çevresinden ızgara kanat kokusu geliyordu. Meğer Kartal avlamışlarda, onu pişiriyorlarmış. bunları ezik taraftarların söylediği apaçık belli ulan sizin ne haddinize onların yorumlarını resimlerle birlikte vermek ! ş.. p...r
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57921-kolpa-basin-bunuda-yaptin-ya-serefsizler%7Churriyet/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 20:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |