![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Arkadaşlar Başlıgın altındaki konu ile ilgili yorum yapacaksınız devam edin ama birbirinizi eleştirecekseniz biz görevimizi yapalım.
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet ya nedir sendeki bu ertugrul düsmanligi ...cole yi neyapicaktik bizim bobomuz var brezilya milli takimina secildi cole neki oynuyormu ingiltere milli takiminda falan...sen her konuda ertugrula laf atiyorsun anlamiyorum takim liderin 2 puan gerisinde sen destek olacagina hep köstek hep köstek...bizim yabncilarin hepside kaliteli cole , legro falan olsaydi belkide bukadar iyi olmazdik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neyse konuya gelelim bence tambir abarti bu haber ikisindende bisey olmaz gorecegiz yakinda fener macinda hirslandilar ve oynadilar serkan calika 4 milyon verenin aklina sasarim ben bunun icin ertugrula laf soyleyen yonetici varsada defolsun gitsin bu takimdan | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |