![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Daha 4 sene önce "BİZ TESİS DEĞİL ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ" diyen ezik taraftar şimdi "Büyük Başkan" diye geziniyorlar.Çünkü onlar için adalet,dürüstlük,emeğe saygı önemli değil,önemli olan galibiyet nasıl olursa olsun... 2003-2004'te başlayan "ŞAMPİYONLUĞUN DIŞARIDA KAZANILDIĞININ ÖĞRENİLDİĞİ" dönemden sonra, Cumhuriyet tarihinin en kötü hakemlerinin Beşiktaşımıza tesadüf! etmesiyle başlayan filmi daha çok izleriz.Sonra "Yönetim başarısız, hoca yanlış, bu adam futbolcu değil" tekerlemelerini de söyleriz. Futbol önce psikolojidir.Galip gelen takımın bir sonraki hafta maça çıkışıyla, mağlup olan takımın çıkışı aynı değildir.Biz kafamızı tam kaldırıyoruz derken fenerasyon kafamıza vuruyor ne yönetimde, ne futbolcularda, ne de taraftarda GÜVEN oluşuyor.Ezikler her sen takımlarına-hakemler ve medya hariç- 3-4 transfer yaparken biz hoca ve tüm takımı değiştiriyoruz. Kısaca artık ben futbol izlemekten zevk almıyorum ve BEŞİKTAŞIMI bu kirlilik için de görmek istemiyorum. EUR0 2008' e BEŞİKTAŞLI hiçbir futbolcunun gitmesini de istemiyorum.Çok sevdikleri, kolladıkları fb ve gs karmasını göndersinler,tabii TÜRK bulabilirlerse!
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bir takım ancak böyle şampiyon yapılabilir,bizi Belediye maçında yakan hakem,çıkıyor resmen Fenere çalışıyor.Bizim fener maçında penaltımız verilmiyor 6 puan fenere hediye edilirken Beşiktaş kaybediyor,bir takım bu desteğe karşı her türlü şampiyon olur zaten. FUTBOLDAN SOĞUDUK.!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |