![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
SENLE BEN, BAKIŞ AÇISI OLARAK ÇOK AYRI YERLERDEYİZ. SEN SAVAŞLAR OLMASIN DEMENİN BARIŞ OLMAYACAKSA BİR ANLAMI YOK DİYORSUN BENSE VAR DİYORUM. EĞER OBJEKTİF BİR PENCEREDEN BAKARSAK İKİMİZDE HAKLIYIZ. AMA 2006 YILINDA Kİ GS'NİN ŞAMPİYONLUĞUNU AZİZ YILDIRIM NASIL GÖLGELEDİ HATIRLIYOR MUSUN? AYRICA FB TARAFTARININ AKLINA SİZ HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLDUĞUNUZ MESAJINI YOLLARSAK O DA BİZE YETER. BENCE KAĞIT ÜZERİNDE OLMASADA BUDA BİR NETİCEDİR. Konu alperenkartal tarafından (07-04-2008 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
BEŞİKTAŞ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allahta şahidim !!!! şampiyon bile olsaydık ben sözünü yiyen, vurduğunda yumruğu ses getiremeyen, Beşiktaş duruşuna yakışmayan bu yönetimi ve başkanı istemiyorum kardeşim! nasıl bu senede ayağımız kaydırıldıysa, 4 yıldır da bu yönetim ayağımızı kaydırıyor. 4 yıldır elle tutulur ne var. fark açılıyor farkkkk, yeni nesillere Beşiktaşı böylemi tanıtacaz. öncelikle FENERasyona karşı sonrada yönetime karşı ses getirecek birşeyler yapmalı. doğranıyoruz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeyi yönetimden bekleyen böyle taraftara federasyon az bile yapıyor ben taraflı medyAyı protesto edelim diye konu açtım kim ilgilendi . üstüne üstlük konu sabitlendiği halde kimse ilgilenmedi . konuya girenlerde ne yapsak boş gibisenden ya da ne yapsak ki gibisinden mesajlar yazdı gitti . Boş arkadaşım boş bizim taraftarın üzerine engerekli yılan atsan gene sesi çıkmaz yönetim atmıştır yılanı der yönetime çemkirir ama yılanı atana ses çıkarmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sadece forumlara yazarak tepki koyamayız tepkileri mail yoluyla federasyona ve klübe göndere biliriz şu forumda 100 kişi varsa herkes mail atarsa mutlaka dikkate alınacaktır,daha klavye başında Beşiktaş için bi iki kelam etmeyenler dışarıda,eylem yapılıcak hadi dendiği zaman ne yapacaklar,kimse boşa sallamasın herkes,yönetim hakkımızı savunmuyor aciz derken,kendi üstüne düşeni ne kadar yapıyor bunu bi sorgulasın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sefer olucak kardesım olucak artık bıcak kemige dayandı..... kımse gelmezse federasyona tek giderim bagırıcam cagırıcam sokakta ne derlerse desinler.... SEVDİM SENİ Bİ KERE BASKASINI SEVEMEM DELİ DİYOLAR BANA DESİNLER DEĞİSEMEM
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dedikleriniz cok basit sanki herkes bir seyler söylüyo ama söylediklerini yapan varmı yararı yok sadece kendimize zararı var ancak bu dediklerinizi yönetimin yapması gerek cıkarsın ilk febe macından sonra dedgi gibi paf takımı ama onlarda da icraat yok malesef YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER..................
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bunca yaşanandan sonra hala yönetimi savunanlar var. işi sadece yapılan haksızlıklara yıkıp yönetimin başarısızlıklarını gölgelemeyin, herkez başına buyruk iş yapmayacak tabiki. konvoy muhabbetinde olduğu gibi, ist.daki abilerimiz kardeşlerimiz başı çekip bir fikir sunarlar,millette katılır diğer illerde de çelenkmi konur yürüyüşmü yapılır ne yapılacaksa organize edilir. koyunlar topluluğu gibi bahsettiğiniz biz Beşiktaşlılar dünyanın en duyarlı taraftarlarıyız.hatırlatmakta fayda var. birilerine : eleştiriyorsunuz ama ses yok diyenlerde çok birşey yapmış gibi konuşmasın.daha yapıcı olun da işe yarasın.herkez kendini sıyırıp başkasını suçluyor.bu nasıl birlik olma la! daha büyük bir eyleme kadar : tüm yurdu kapsayacak, belli bir tarihte belli bir günde TÜM BEŞİKTAŞLILARIN KATILACAĞI bir eylem...yapılmalı.. gerisi yaratıcılığa kalmış.. hergün belli bir saatte ışıklarmı yakıp söndürülür, siyah bayrakmı asılır v.s.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte yönetim yönetim olsa bu eylemi yapar...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |