![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karar günü geldi Fenerbahçe derbisinde tribünde çıkan olaylar nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen Beşiktaş hakkındaki karar bugün belli olacak. Siyah-Beyazlılar’ın İnönü Stadı’ndaki Gençlerbirliği OFTAŞ maçını seyircisiz oynaması bekleniyor. ---------------------------------------------------------- forzada bir arkadaşın yazısı çok güzel konu ile ilgili ezikbahçe-kasımpaşa maçında BEŞİKTAŞ'ıma ediLmeyen küfür kaLmamışken ezikbahçe PARA CEZASI dahi aLmayacak ama benim taraftarım iki şişe su atıp küfretti diye sahamız kapatıLacak öyLe mi ? bugün saLı. maç cuma günü. biLdiğim kadarıyLa tahkim perşembe günLeri topLanıyor. peki bu ceza geçen hafta açıkLanmadı da, neden bugün bekLendi ? eğer maç seyircisiz oLacaksa TAKIMI SAHAYA ÇIKARAN HOCANIN DA, MENEJERİN DE, BAŞKAN'ın ve YÖNETİM'in de HERŞEYİNDEN ŞÜPHE EDERİM ! oLanLara seyirci kaLmayıp AVRUPA'yı biLe SALLAYACAK BİR TEPKİ KOYMANIN ZAMANIDIR ARTIK !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |