![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Taraftar yokmu arkadaş şu sitede... seyirci demiyorum. nası yorumlar nası konular bunlar. ertuğrul hoca istifa etsinmiş, şampiyonluk bu saatten sonra gelmesinmiş. ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ. İnanmayan gölge etmesin ulan ![]() ya her maç yenilince bu topic açılır yenince gliyoruz topiği açılır taraftar istenir banada gına geldi nereye geliyoruz kardeşim sen inanmışsında bak maçı izle bakalım futbolculardan kaç kişi inanmış eleştirmek suç övmek suç hay ben böle işin bırakın artık sevinmek için sevmiyorz ayaklarını ertuğrul istifa topiclerini objektif olun bu takım bu mantıkla zor şampiyon olur basit işler peşinde koşmayın aynaya bakın bizi yönetenlere bakın eleştireye açık olalım bu maç için takım kötü anlaştıkmı senin inanmanla şampiyon olunmaz koçum sahda inanıcak yönetimde elinden geleni yapıcak tvye çıkıp 11 milyon verdim mehmet tapuza demicek adam gibi hakkımız yeniyor basında baskette siz hala avunun böyle şeylerle aşkımız elden gidince görücme bu geliyoruz gidiyoruzcuları istifacıları artık aynaya bakma zamanıdır geç olmadan yoksa çok içimiz yanar biri gider peşkeşle stad yaapr diğeri gider basın elindedir adam vurdurcam sizi değer basın kral yapar ama bizi yöneten şahış nerelerde sesimi duyan varsa beri gelsinnn... ya her maç yenilince bu topic açılır yenince gliyoruz topiği açılır taraftar istenir banada gına geldi nereye geliyoruz kardeşim sen inanmışsında bak maçı izle bakalım futbolculardan kaç kişi inanmış eleştirmek suç övmek suç hay ben böle işin bırakın artık sevinmek için sevmiyorz ayaklarını ertuğrul istifa topiclerini objektif olun bu takım bu mantıkla zor şampiyon olur basit işler peşinde koşmayın aynaya bakın bizi yönetenlere bakın eleştireye açık olalım bu maç için takım kötü anlaştıkmı senin inanmanla şampiyon olunmaz koçum sahda inanıcak yönetimde elinden geleni yapıcak tvye çıkıp 11 milyon verdim mehmet tapuza demicek adam gibi hakkımız yeniyor basında baskette siz hala avunun böyle şeylerle aşkımız elden gidince görücme bu geliyoruz gidiyoruzcuları istifacıları artık aynaya bakma zamanıdır geç olmadan yoksa çok içimiz yanar biri gider peşkeşle stad yaapr diğeri gider basın elindedir adam vurdurcam sizi değer basın kral yapar ama bizi yöneten şahış nerelerde sesimi duyan varsa beri gelsinnn... 6 maç üstüste kazanınca GELİYORUZ, 1 maç yenilince Ertugrul istifa ! Beşiktaşlıyız ulan,Asi Ruh 3.fragmanı izleyen hiçmi yok ? Beşiktaş yenildiginde ona kol kanat germek bile degişik bi duygu ! Kötü oyun oynandı savunmayın falan diye düşünenlerde olabilir.Ama herşey herzaman aynımı gidecek.Yine toparlanırız Allah'ın izniyle... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bize seyirci diil taraftar lazım iki yenilgi aldımı düttürüü düütt etmeiinn...taraftar die geçinmekten istifa ediinn ...hadeee... Konu kartal amokachi tarafından (10-02-2008 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya şu muhabbetiş yapanlara da uyuz oluyorum ya siz kimsinz ki milletn taraftarlıgını yargılayacaksınız..herkes kendi işine bakarsa ne gerilim olur ne başka bişi..alla allaa size kalsa eleştiri de yapmıcak kimse..başka ne istersiniz herkese saygı duyun fikrine uymazsanız uymayın
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
aynen katılıyorum .. ! kimseye kalmadı besiktaslılıgını yargılamak .. besiktaslılık durusu taraftar durusu kötü zmnda dur dmek yeri geldiginde destek olup yeri geldignde eleştirmektr herseye yok yenildk konusmayn eleştirmeyn dmk degildir ! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen usta..herkes aynı fikirde olcak diil herkese saygı duyun geçin sonra boşuna geriliyor herkes..herkesn fikri ayrıdır
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi tamam herkes eleştirebilir bu çok normaldir.Herkesin fikride tabiiki bir olmayacak.Sonuçta kaç bin kişiyiz burda.Ama hocamız ertuğlul sağlama gerizekalı diye hitap ederek eleştiri olmaz.Bunu hiç beğenmediğimiz,satılmış dediğimiz spor yazarları bile yapmıyor valla.Bu kadarıda fazla bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |