![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | böyle konusanlar yüzünden del bos rıza calınbay tıgana yarım sezon durup gitti sizlerin yüzünden istifa istifa ne len bu adama saygı duyun erturul degil şampiyonlar kazandıgımız puanlar bjk tarihine gecmedimi son maca kadar cıkma ihtimali yokmuydu benim gibi düsünenler sizlerden cok sussun artık lan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
saygı duyuyoruz ama o da bjk ye saygı duysun ve bıraksın .. kazandıgımz maclar liverpool ve marsilya macı ! nerde oynandı inönü ? kim kazandırdı hocamı hayır taraftar mantıklı olun | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BU YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLARIMA YAZIYORUM BU ADAM KAYSERİSPOR'U ÇALIŞTIRDI VE AVRUPA TAKIMLARININ EN DİŞLİLERİ İLE OYNADI YALAN MI O ZAMAN ERTUĞRUL HOCA GELSİN DİYEN ARKADAŞLARIM MUTLAKA VARDIR YAPMAYIN BÖYLE TİGANA BİR AÇIKLAMALAR YAPTI HİÇ Mİ GAZETE OKUMADINIZ TEKNİK KADRO DESTEKLENMİYOR DEDİĞİNİ AYIP ARKDAŞLAR SİZ SİR ALEX FERGUSONU TANIYOR MUSUNUZ SORUSUNU SORACAĞIM MADEM TAKIMDA İSTİKRARI İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR BUYURUN ERTUĞRUL HOCAYA SAHİP ÇIKIN YÖNETİM GÖREVDEN AYRILSA BİLE ERTUĞRUL HOCA GİTMEMELİ BUNU BÖYLE BİLELİM
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
kayserisporun basarısının ertugrul hocayla olmadıgını gecen hafta bizi dize getirdiklerinde anladık ztn .. kayseriyi calısıtrdı cok iyi tanıdıgı takıma bile yenildi tek bir sutumuz yoktu .. ertugrul hocanın tecrube ve futbol bilgisi azzz bunu kabul edin artık arkadaslar .. bu yönetimle ztn yürümez sampiyonluk hayal olur .. 90+2 de o rakibe carpıp gol olmasa sampiyonlk gitmişti artık kaderimizin baglandıgı seylere bakın yazık günah yaa | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
bence senin biraz mantıklı olman gerekiyor .. ertugrul hocanın kayseriye katkısının az oldugunu bjk kayseri macında gördk .. ertugrul olmadanda cok iyi futbol oynayıp bizi yenebiliyorlarmıs demekki .. cok iyi tanıorm dedigi sahasından tut butun futbolcularını tanıdıgı eski takımına karsı bizi cok gzl futbol oynattı ewt 1 sut bile atamadan geldik .. kayseriyi kayseri yapan mehmet topuz gökhan unal ragıb toledo İglesias ivankov dur .. he ertugrulun katkısı yokmu diyorum hayır ama bu basarı takımındr.. ztn ertugrul olmadanda basarılı oluncagını gösterdi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
kusura bakma arkadaşım ama sen bu yazıyı kopyalayıp yapıştıryor musun geçen günde aynıyazıyı okumuştum durup durup hocayı eleştirmek işinize geliyor sanırım
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |