![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hakem tam bir fiyaskoydu.Tempoyu bilerek ve isteyerek çoğu kez düşürdü.Her yere düşen Kayseri'li futbolcu ayağa kalkar kalmaz bir Beşiktaş'lı futbolcunun boğazına sarılıyordu.Hakemde bunlara prim verdi ve takımı doğradı.Yanlız Tello konusunda kırmızı kartı haklı olarak verdi.Geri kalan bütün kararları sanki talimat almışcasına uyguladı.Bu şrfsz hakemlerden kurtulmadığımız sürece daha çok böyle vakalara rastlayacağız.Satlmış hakemler olduğu sürece yanlız biz değil bu federasyonu istemeyen tüm takımların akibeti aynı olacaktır.Bu senede şampiyon haluk ulusoyun takımı gaysedir arkadaşlar...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Abi tamam biz kötü oynadık ama hakem de berbattı herseye faul verdi.Ayrıca tellonun kartı bana yanlıs gibi geldi
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | luce olsa şu kadrodaki eksikliği görürdü şu takıma sezon başı 5 adam alınsaydı silme şampion duk tello alındı kaldı 4 forwete uzunboylu topu saklıyacak yaw kardeşim gelin hadi diecek bi forwet sızce holosko bu tabirin sagına we soluna yaklaşabilirmi şaşarım kaldı 3 ibrahim üzülmez üzer kardeşimin yerine sol bek kaldı 2 ah o ali tandoğan ömür yer burayada bi adam kaldı 1 : aldık defansa stoper ki iddia ediorum bu adam defanstan oyuna top sokamaz yanına adamın istikbalini kurtaracak zago tarzı mümkünse italyada top koşturmuş yaşı onemli değil bi stoper allahım sen bize yardım et
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bülent demirlek hakem değil zaten.Hatta adam bile değil!!!Maç önceside korkuyordum.Ama bu maçı hakemle falan kesinlikle kaybetmedik biz...Kayseri bizi ezdi resmen.Ortasahası olmayan bir takımıda ezmek o kadar zor bir durum değil sanırsam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw tamam yanlı maç yönetiyosunuz da bu kadar da belli etmeyin eyyyy Türk Hakemleri.! Yazıklar olsun hepiinize.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |