![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş Ankara yı teknik direktörsüz de yenmesi gerekir, yeterki Ertuğrul Sağlam köstek olmasın. gs maçında Ertuğrul Sağlam ı göreceğiz...Bence sabit bir Ertuğrul Sağlam anketi açalım. Her hafta onu kaç kişi destekliyor kaç kişi desteklemiyor izleme fırsatımız olur. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #54 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aynen kardesim orda kimse durmasa bile yener ztn .. gese manisaya 6 attı su anda ![]() mrvbjk futboldan anlamadıgın belli o senin dedigine göre teknik direktorun hiçbir vazifesi yok .. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya Samet1903 yemin ediyorum ki .. BjK'tasa teknik direktör olsan . Bu takım yine bu halde olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Burada herkes Beşiktaş a olan sevgisinden dolayı görüşlerini bildiriyor. Görüyorsun ki herkesin görüşü farklı ama amaç aynı. Niye eleştiriyorsun demek yanlış...Millet tabiki de yorumlarını paylaşacak. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benm öyle bir istedigm yok .. sezon bası teknik direktörle anlasılırken lucescu mustafa denizli samet aybaba ertugrul saglam bunlardan konusuluyordu .. dua edioyordum lucescu gelse hadi o olmadı mustafa denizli gelse die ama en son altarnatfm sadece kayseride basarılı olmus (oda ztn kndi basarısı degil kayserinin basarısı) ertugrul hoca geldi .. lucescu gelse o bir dahi idi .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
imza ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben kimseye herşeye eet diyin demedim ve ayrıca güselim ben futbollla büyüdüm inan çoğu şeyi senden daha ii biliyorumdur en azından sizin gbi terbiye seviyesnn altında yergiler yapmıyorum..ben taraftarsam"bence şöyle olmalıydı derim yine de hep destek tam destek derim gider | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bugunku maçı da kazanmamız gerekirdi boyle takımlara karşı kazanamazsak şampiyon olamayızz bir çok kişi şu anda itraz edebilir ama beşiktaş inönüde oynadıgı taktikle her macta oynamalı fb gs herkese karşı oynamalı AYRICA HİGUAN İN GİTMESİ ÇOK YAZIK OLDU DİKKAT İLK MAÇTA HİGUEN 2 GOLL ATTI BU OYUNCUYU GÖNDEREN HER KİMSE YANLIŞ YAPTI..... ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (09-02-2008 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |