![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hakemlere laneeeet olsunnn
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ozaman sen git yönet takimi ertugrul hoca napsin 4 tane direkt oynayan futbolcusu yok takimda ama dogru ya sen nobreyi bobodan daha iyi futbolcu gören gördük nobrenizi bugün boboyu dinlendirin diyenler aha bobo oynamadi kina yakin...ertugrul hoca napsin yönetim önlibero almiyorsa yada iyi bir stoper almiyorsa...siz hep yüklenin ertugrul hocaya sezon sonunda sampiyon olursak SAKIN sevinmeyin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakemlerin bize yaptıgına şaşırmadım her sene böle olmuyomuydu...hocamızında hiçbir kabahatı yok bu maçda çıkabilecegi en iyi kadroyu sürdü...kızdıgım tek nokta dökülen bi tello vardı adam resmen sakat top tutamıyo ayagında.. ilk yarı bittikten sonra hamle yapmalıydı... tek sorun buydu.. ama acı bi gercek var i.üzülmez tandogan serdar özkan bunlarla şampiyon olamayız...seneye artık bu yerlere takviye yapılsın her poziyonu harcadılar sağolsunlar...ve her maçda böyle serdar özkan kadar karşı takımın futbolcularıyla uğraşan biri daha görmedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bizde bu yonetim varken bize az bile yapiyorlar anca sicak koltuklarinin tadini cikartin...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
dikkatinizi bisey cektimi arkadaslar bu hakem ne zaman gelse mac kaybediyoruz bugun spikerde biraz bahsetti adam ezik fb limidir nedir hic puan alamadık bu adamin yonettigi maclarda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tellodaki sarı kart yanlıştı tamam hakemler yanlış karar verdiler kızıyorum ama bir yanda da baktıgmız zaman ağbi hakemler mi şut cekıyo yoksa futbolcular mı maçı kattleden hakem değil bence futbolcular şut cekemıyolarsa haklemler napsın ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |