![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ilk önce mesajını ayrı ayrı cevaplıyacağım girşin hoş güzel olmuş gelişmen çok kabaca ve bir Beşiktaş'lıya yakışmıyacak şekilde Beşiktaş'ın Teknik Direktörü olan Ertuğrul Sağlam'a kova demişsin bunu hiç yakıştıramadım.Neyse konuya değinmek istedim.. Biz senelerce sevinmek için sevmedik felsefesi ile büyüdük.Büyüdükçe büyüyoruz düşündükçe seviyoruz.Kimse kimsenin Beşiktaş-lı-lığı-nı sorgulayamaz.Kimse kimseden daha iyi Beşiktaş'lı olamaz.Herkez kendinden önce Beşiktaş'lı olacak..Kendin den önce Beşiktaş lı nasıl olunacak ne olursa olsun bunlardan birinin kuralı seni çiğnemiş gördüm.Ne olursa olsun senin kova dediğin kişi hala Beşiktaş J.K'nün Teknin Direktörü olan Sayın Ertuğrul Sağlam'dır.İlk önce haklı olmak istiyorsan haksız duruma düşme burda herkez istediği konuyu açar tartışır kimse kimseye bu konuyu açma deme hakkı yoktur.Zaten gereksiz bir konu ise gerekliler kişi o konuda gerekeni yapar.Benim düşüncemde en büyük Beşiktaş'lı Sinan Engin değildir.! Dışarda milyonlarca BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARIDIR EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLILAR.. Sen Liverpool maçından söz etmişsin sen 8-0 a bakarken bizim içimiz kan ağlıyordu.O bahsettiğin Sinan Engin ve arkadaşları (başkan vs...) Beşiktaşlı duruşu dediğimiz şerefli bir onuru ayaklar altına aldı.Biz ne 8-0 lardayız ne orda burda..Laflarımı anlayan anlar..Sevinmek istiyoruz elbette ama ********ce değil BEMBEYAZ DOĞRULARLA şampiyonluklar istiyoruz. GELECEKTEN GELECEĞE SABIR TAŞININ HER KİLOMETRE KARESİNDE İNADINA BEŞİKTAŞ..... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |