10-02-2008, 13:23
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: veyselyavas1903´isimli üyeden Alıntı
Gayet sakin bir şekilde beşiktaş maçını öğrendim skor 1-0 yenik kapatmıştık ilk yarıyı
2. yarı alırız maçı dedim ama olmadı 2-0 yenildik
SAĞLIK OLSUN ileriki maçlarda telafi ederiz dedim İÇİMDEN
Ne yani robotmu futbolcular her maçı kazanalım yada 'seviye 1 ' ayarı yapılmış futbol mu oynuyoruz playstation da
TELAFİ EDERİZ ! SAĞLIK OLSUN ! İNŞALLAH TOPARLANIRIZ !
ben bunları söylüyorsam demek ki SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM yolundayım...
bu cümle böyledir böyle kalacaktır..
Neyse Sonra foruma girdim aaaaaaaaaaaaaaaaa
Yine aynı Konu ertuğrul Hoca yanında da anlam veremediğim bir işaret ?
Neyse baktım konuya of of of ortalık birbirine girmiş
Yine aynı şeyleri yazıyorum bıktım artık
bir önceki lig maçındaki kazandığımız maçtan sonra
ertuğrul hoca gitsin diyenler
konunun altına 2-3 kelime şeyler yazmışlardı !
Biliyorum konuuyu ben açtım
Ama yenildik bir baktım 2-3 kelime yazanlar
TAM 6-7 SATIRLIK ! yazılar yazmışlar
hehe eeee yuhhhhhhhhhh
biriktirmeseydiniz o cümleleri içinizde orman yok mu dağ yok mu çıkın dağa bağırınnnnnn
ne istiyorsan bağır dağa taşa bağır
Bağır da çıksın o kelimeler kurtulalım bizlerde
Hep aynı şeylerle gelmeyin karşımıza
Bağırında yazdıklarınızı okumayalım
He ne yani hiç olmaayacak mı eleştiri olacak ta bu kadar da değil
siz bir yenilgi sonrası ertuğrul hoca gitsin diyorsanız
BEN SİZE BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK BAKMAM ARKADAŞ.. !
Genelleme olarak yazılmış bir yazıdır
Kimseye kırgınlığım yok !
Üzgünüm Ama !SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK! lafının SINIRI YOKTUR... | Ilk olarak Provakasyon kokan bu yazini cok ama cok sacma buluyorum.Besiktas linin kimin olup olmayacagina karar vermek kimsenin haddine düsmemistir ki sen kendini ne sanipta senin gibi düsünmeyenleri Besiktasli olmamakla itham ediyosun.Ne zaman birileri cikip takimi elestirmeye kalksa senin gibi birileri cikip digerlerini Besiktasli olmamakla sucluyolar ve ben bunu sadece kötü gün dostu görünüpte pirim kazanmaya calisan ucuz kahramanliklara benzetiyorum.
Simdi söyle bana sezon basindan beri hangi maci rahat rahat izledi bu taratfar en sacma sapan rakipler bile kendi sahanda 2-0 yenilgiden maci cevirmeyi basari sayiyorsaniz ben böyle bir basari istedigimi sanmiyorum.
"Her maci kazanmak zorundamiyiz?"gibi sacma bir soruyla gelmeyi birakin artik asil su soruyu sorun:Biz hangi zor takima karsi kazandik?
Sivas a mi?Kayseriye mi? GS ye mi? FB ye mi? Cevabi ben vereyim HICBIRINE..
Besiktas taraftarini Besiktasli olmamakla kimse itham edemez,Bakin Gs dün 6 tane atti ama gs liler hala taraftarin ilgisizliginden bahsediyor üstelik adamlar nerdeyse yabancisiz oynuyolar..Bizim taraftarimiz ise her zaman her sartta takiminin yaninda tabi ki kötü giden biseyler gördüklerinde elestiri yapma gibi bir haklari sonuna kadar var. |
| |