![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Takım satmak mı???Cincon maçından bahsediyorsan o maçta kazanmayı tek isteyen biri vardı o da cordobaydı.Öyle ki zaman geçirmek yerine her zamanki gibi topu oyuna soktu fakat top sergen yerine sabriye gitti.Ve sonrasındada malum gol oldu.Eğer takım satmak buysa bir şey demiyorum zaten!..İlla birine sattı diyeceksende o maçta cordoba hariç oynayanlara de!!.Bu kadar çamur atmak kolaymı yaa birine.Hemde cordoba gibi beşiktaş tarihinde unutulmazlar arasına girmiş birine... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle bir söz söylediğine inanamıyorum demek sende eziklere inandın zaten noumayıda eziklerin baskısı yüzünden gönderdik cordobada öyle gitti o adamın çok emeği var saygı gösterelim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne biliyorsun ki sen!!! iftira hatta daniskası maç satcak adam deildi o!
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |