![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Guest
| Alıntı:
COK GÜZEL TESPİT hepsine katılıyorum bravo ![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en kısa zmanda sanırım şu zaman oluyor kaybedilecek bir kaç maç şampiyonluktan uzaklaştırırhayal olur yani şampiyonluk
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum..iş işten geçtikten sonra tenkit etmek kolay ben şimdiden söylüyorum ertuğrulla biyere varamayacağımızı çnkü görebiliyorum ama görmeyenlerde sene sonu görünce waaaaaaa dicekler
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Siz hep birbirinize katılıyorsunuz. Fikirleriniz aynı. Anla$arak yasdıgınız belli ![]() Bi mantık göremiyorum bn bu yasdıklarınızda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yetti yettii ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | niye tek akilli sizmisiniz sizin sabahtan beri yorumlarinizi ariyorum diger maclarda 2 saat senin sametin nouma mansiz 21 in hep ariyorum bitane yorumunuzu bulamiyorum nedense ama kayseri macinda rize macinda ususmusunuz masallah konularin ustune kendinizi fazla akilli zannetmeyin bence sanada bu cumle yetmistir sanirim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |