![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cok acik olan fakat bazilarinin duygusal baktigi icin göremedigi bir gercek var.. Aslinda bunun cevabi bir soru??? Türkiyede en cok taraftari olan takimlar hangileridir?Neden? Cevabini biliyorsunuz zaten en cok taraftari olan takimlarin peki NEDEN sorusunu hic sordunuz mu? Taraftar sayisi takimlarin sampiyonluk sayilari ile dogru orantili yani biz en cok taraftara sahip olan 3. takimiz cünkü siralamada da ÜCÜNCÜYÜZ.. Dikkat edin en büyük takim demiyorum en cok taraftara sahip olan takimladan bahsediyorum. Peki bir takimin taraftari yani sempatizanlari ne zaman artar??Takim basarili oldugunda ve insanlarda hayranlik uyandirdiginda.Besiktas in taraftarinin en hizli arttigi dönem METIN_ALI_FEYYAZ dönemidir adlarina besteler yapilan ve basaridan basariya kosulan yillardir.Demek ki insanlar bir takimi tutarken O takimdan zevk almak isterler.Maclarini izlediklerinde hayranlikla izleyecekleri futbolcular görmek isterler. Iste bu takimlarindan sevgilerine karsi bekledikleri FAYDAdir. Kimse kimseyi bos sözlerle kandirmasin.Dünyada karsiliksiz bir sevgi yoktur.Anne Babalar bile cocuklarindan yaptiklari emekler karsiliginda en azindan saygi görmek isterler... Besiktas bizim canimiz herseyimiz bizim su anki ruh halimiz son Kayserspor macindan kanaklanmamaktadir,Burda Ertugrul u desteksiz bir sekilde savunan arkadaslara hatirlatmak isterim ki Ertugrul gecen haftaki mac sonundaki Basin tolantisinda kendisi bile belirtmistir. "Besiktas in oynadigi maclarda Skoru son anda kendi lehine cevirmesinden Taraftarlar artik SIKILDILAR" Yani ertugrul bile taraftarin tepkisini normal karsilarken burdaki bazi arkadaslar KRALDAN COK KRALCILIGA soyunarak anlamsiz bir sekilde kenidleri gibi olmayanlari disariya davet etmektedir.. Üstelik en muhalif ve DEMOKRATIK taraftar gurubu oldugu kabullenilen BESIKTAS taraftarina kendi icinde bu kadar tahammülsüzlük yakismiyor. Herkes görüslerini hakarete varmadan özgürce belirtebileli ve bu durum kimse tarafindan saygisizlik olarak algilanmamali.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |