![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | keşke sene sonu için luce ile anşılsa..topuz ve gökhan alınsa ve gordon-rico gnderilip 3 tane kaliteli yabancı ile yola devam etsek ama hayalim işte..ama ertuğrulla biyere varılmaz bırakın bu sağlam duralım işlerini sene sonu olduktan sonra iş işten geçtikten sonra görcez ertuğrulu herkes o zman neler dicek bakalm..biz şimdiden görüyoruz die suçlu oluyoruz..hayır efendm ertuğrl bu zihniyetle sıfırr hiçbişi yapamazzzzzzzzzzzzz..kayseri maçında tek şutumuz yok ya olaya bak rezillik
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
yok hanımının başı kapalı yok beş vakit namaz kılıyor yok abdullah gül ün ricası ile beşiktaşa geldi yok milli takıma td olucak onun alt yapısı yapılıyor. bu artniyet yada daha iyimser olursak önyargı niye
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
..biz ertuğrulun sadece teknik hatalarını eleştirdik tmm mı kendin kafandan kurdugun oyunlara kendin inanıp millete suç atma..ne zman karısının başı kapalı yok milli takıma gitcek dedik yarabbim ya
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #4 | |||
| | |
| | #5 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar trabzonspor taraftarı gibi olmak isteyen varmı beşiktaştan bahsediyoruz takım taşıdığı formanın hakkını vermek zorunda biz geçmişimizle mi övünelim yoksa herzaman sürekli güncel başarılarımızlamı bırakın artık arkadaşın sonuna kadar yanındayım ben metin ali feyyazla büyüdüm sevinmek hepimizin hakkı arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, kaldıki ben bu seneye kadar hiç bu kadar strese girmedim hermaçta gol yiyoruz nerde kaldı büyük takım ruhu samimi söylüyorum eğer adamlar gol atıktan sonra üstüne yatsalardı biz daha çok puan kayberderdik ![]() | ||
| | |
| | #6 | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |