![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #141 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim diğer takımlardan bi farkımızda sevinmek için sevmememizdir.sonuna kadar destekliyorum veysel kardeşimi.. SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK OLUMUNE BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #142 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eet ancak yorum yapabilirsin kimseye ne yapması gerektiğini söleyemezsn ben bunu diyorum yorum mu yaptın sen
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #143 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Evet mükemmel, ne kadar da komiksin sen ya...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #144 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | önliberoda adamın yoksa defansında ibrahim kaş oynuyorsa rakipte sertse boboda yoksa dikin giden holosko ve delgado var rakip sahaya geçtiğine şükret.oyuncu seçimi süper evet melberg meite coloccini süper seçim alan yok önlibero istedi alan yok ama iş şova gelince kolpa yapmaya gelince sizin gibierin başkanı 11 milyon teklif ettik demesini biliyor. varsa paran alsaydınya colocciniyi melbergi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #145 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Takim elinden geleni yapar, o gun sansiz olursun, veya karsi takim senden iyi oynar, ondan sonra kabul edersin... Napalim arkadaslar, bugun olmadi.. Sevinmek icin sevmemek budur..... Yoksa, takim ciksin, kiz gibi oynasin, kisiliksiz davransin, sesini cikarma.... orda dur....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #146 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | burda yapılanlara yorum deniyo herkes düşüncesini yazıyo
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #147 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sesini çıkarmayın diyen asla olamaz zaten. Elbette tepki konur ama 1-2 maç yenildi diye hemen teknik direktör gitsin deyip, hakaretler edilemez. En başta teknikdirektöre hakaret eden bir Beşiktaşlının Beşiktaşlılığından şüphe duyulması gerekir. Yanlış şeyler yapabilir ama o konumundan dolayı bile saygıyı hakeder. Herneyse zaten böyle hoca göndere göndere bu hallere düştük. bu zihniyetle sezon sonunda hoca yine gönderilir 5 futbolcu gider 7-8 tane gelir. Hoca takıma alışana kadar, oyuncular birbirine alışana kadar puanlar kaybedilir şampiyonluk gider. Sonra yine isyanlar yine başkası gelir. Bu kısır döngü böyle devam eder. Sonrada sabrettik zırvaları falan...Devammm...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #148 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bazı insanlar bazı kişilere takarlar.Pascal nickli arkadaşımızda ertuğlul hocaya takmış belli...Hoca ne yaparsa yapsın mutlaka bir şey bulacaktır.Örneğin;Uefa kupasını alsa önüne kolay takımlar çıktı da aldı diyecektir.Bu sene şampiyon olduğumuzda,rakipler hediye etti de biz şampiyon olduk diyecektir.Vs... bu böyle gider.Kısacası ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ertuğlul hoca...Biz de bu arkadaşımızın sabit fikirlerini değiştiremeyiz sonuçta.Durmadan cevap vere vere gidersek bu konunu sonu olmayacak.Her gün önümede bu konu çıkınca moralim bozuluyor maalesef... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #149 | |||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #150 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |