![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | artık bu forumda ertuğrul hoca gitsin mi kalsın mı oylaması ve bu düşünceye ait club kurulacak nerdeyse yaa taraftarımız hoca sayesinde bölünüyor bu stadda bile boyle ertuğrul hocayı ben de artık desteklemiyorum korayı gonderdğinden beri bu haftada gorduk zaten korayın eksikliğini cisse olmadığı anda orta alan sıfır ama umarım ben yanılırım da bursa sağlamı destekleyenler bize sene sonunda sağlama okadar laf attınız bak gordunuzmu şampiyon olduk veya olmasakta oyuın oynadık deerler çünkü şuan şampiyonluğpu ben düşünemiyorum bu oyunla bile şampiyonluk hesapları yapanlarımız var evet sevinmek için sevmedik ama bu oyunla oynatarak kaleye bir şut bile çekmeden 90 dk bbitirerek değil kımse kusura bakmasın oynatsın yenilsin burda kımse konuşmaz zaten goruyoruz kı burda heskes oynayamadıkalrı için şikayetçi Nouma İlhan Hırsı bu oyuncularda olmadığı sürece herkes bu şekilde görüş ayrılığına düşecek. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |