![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar trabzonspor taraftarı gibi olmak isteyen varmı beşiktaştan bahsediyoruz takım taşıdığı formanın hakkını vermek zorunda biz geçmişimizle mi övünelim yoksa herzaman sürekli güncel başarılarımızlamı bırakın artık arkadaşın sonuna kadar yanındayım ben metin ali feyyazla büyüdüm sevinmek hepimizin hakkı arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, kaldıki ben bu seneye kadar hiç bu kadar strese girmedim hermaçta gol yiyoruz nerde kaldı büyük takım ruhu samimi söylüyorum eğer adamlar gol atıktan sonra üstüne yatsalardı biz daha çok puan kayberderdik ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birisi patladı en sonunda bekliyodum... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | BESIKTASLI OLMAK YETER kimsenin besiktasliligini sorgulamayacagiz ama nedir milletteki bu inanc kaybi anlayamiyorum daha 1 mac oncesine kadar herkez sampiyonluk sarkilari soylemiyormuydu benmi yanlis hatirliyorum ya neyse sende sevinmek icin sevebilirsin tabi sende haklisin ama su hakaretlerinize bi son verin sinan engin besiktasin adini sikeye karistirmis tek insandir sinan engine enbuyuk besiktasli demende bi baska gariplik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yönetim hoca el ele hepberaber istifaaya başka türlü olmazzz
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yönetim seçimle geldi ve seçimle gidecek ne yazıkki... Ama inşallah istifa ederde gelen yönetimde Ertuğrul hocayla çalışmaya devam eder.........
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Aynen.. in$aLLahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |