![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | [quote=BoBoBoBo_1903;585120]genc dedigin yazan arkadasla aynı yastayım sendende 4 yas kücügüm ! .. sen daha besiktas kurumunun nasıl yönetildigini ögren sonra dediklerimi bil ! .. anlayacagız ewt demiroren gittiginde .. sendemi baskanın arkasındasın ?? ben bir tane onu savunan görmedm[/quot ben herturlu istikrarin arkasindayim herkez yaptiklarini yeniden duzeltip oyle gidecek gideceksede o istifa bu istifa suradaki istifa boyle olmuyor istifa mac kaybettik istifa gozunun ustunde kasin var istifa demeklemi kurtulacak besiktas sen hicbirsey bilmiyorsun o yuzden bosver boyle seyleri sen benim besiktasliligimi bilemezsin ama ben seninkini az cok tahmin edebilirim diger mesajdada yazdigim gibi yazdigin 90 mesajin hepsi ona buna hakaretle geciyor bir insan bir taraftar sitesine sirf bunlari soylemek icin uye oluyorsa ben ona taraftar diyemem baska birsey derim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes kendi beşiktaşlılığı kadar konuşsun,kimseye dil uzatma,başkanı savunduğum falan yok,bi kere sordun mu sen başkanı başarılı buluyormusun diye? Ama bu forumda küfür ve hakaret olmayacak,buna uyanlar bizimle olur uymayanlarla yolumuzu ayırırız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Guest
| [quote=once_biz_vardik1903;585125] Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kimmiş o beşiktaşlı yha anlatsın biraz beşiktaşlı nasıl oluomuş yazıp çocuklarımıza okuruz
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Guest
| Alıntı:
basarılı olmak baska BESİKTAS durusuna yakısır serefli haysiyetli olmak baska .. kazanmakta her yol mübah bir baskan istemiyorz .. küfür de ederdimde yeri degil ondan etmiorm hakarette yok ztn nese uzatmaya gerek yok | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Arkadaşlar herkes saygılı olucak,Fikir beyan edicez ve polemiklere girmiycez bu post tan sonra davranışlarına devam eden arkadaşları uzaklaştrmak zorunda kalıyorum.. bilginize BesiktasForum Yönetim
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |