![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen burayı kahvehane sandın heralde,küfür de edemezsin,hakaret de edemezsin,evet uzattın,kısa yoldan noktala bence | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
sonundaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bazı arkadaşlarla bu forum kurulduğundan beri buna karşı mücadele veriyoruz zaten. Umarım bir gün bu gerçek anlaşılır. Ve umarım bu Ertuğrul gitmeden olur. Ertuğrul la eninde sonunda mutlu günleri göreceğiz. Ve bu gerçekten kalıcı bir mutluluk olacak bundan eminim. Ben hocamızın sonuna kadar arkasındayım. Bu sefer tarih tekerrür ederse zaten geriye sadece BJK sevgimiz kalacak eğer ki Ertuğrul giderse zaten kimse başarı falan beklemesin. Neyse bu sevgiyle yaşamak da yeter bize zaten ama umarım bu durum gerçekleşmez... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Baştan beri seninle aynı fikirdeyiz ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evet o zaman ki tartışmalar da dün gibi aklımda zaten o zaman bugün olacaklar konusunda zaten hep uyarıyorduk taraftar kardeşlerimizi ama bugün de olduğu gibi sanki Tigana sempatizanıymışız gibi tavır koyuluyordu. Bugün de aynı şey Ertuğrul konusunda deniyor. Ertuğrul gelirken zaten tecrübesizliğinin ilk sene bazı sorunlar yaratacağını biliyorduk. Ama bence şu an ligdeki konumumuz gayet iyi. Avrupada ki performansımız da deplasmanlarda tecrübesizlik sorunumuzdan dolayı çok kötü bir tablo çizsek de kendi evimizde de aynı derecede avrupanın iki çok önemli takımı liverpool ve porto ya adeta futbol dersi vermemiz benim için gerçekten çok önemli bir olay. Ertuğrul bana ilerde çok iyi bir t.d. olacağının ışığını vermiştir. Ve bunu görebilen insanlar da eğer Ertuğrul takımımızda kalırsa ilerde haklı bir sevinç ve gurur yaşayacaktır, senin de dediğin gibi bunu taraftar da hoca da sonuna kadar hakediyor. Artık inadı bırakalım elimizde kalan en sağlam insana hocamıza sonuna kadar destek verelim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla arsene wenger i alex ferguson u bilmem e real le şampiyonluklar ve ş.l. şampiyonluğu yaşamış bir hocayı da gördü bu takım ve bir devre bile doğru dürüst dayanamadı. Hele de Arsene Wenger gelirse ve BJK da büyük çaplı bir operasyona adım atarsa ki bu operasyon sonucu 2 sene ne şampiyonluk ne başarı beklenmemeli takımdan. Bu taraftar daha 10. maçta falan Arsene Wenger istifa seslerini yükseltir emin ol. Türkiye deki yaygın düşünce kolay yoldan herşeyin yapılması futbolda da etksini gösteriyor. Hemen herşey kolayca olsun isteniyor ama bu her zaman böyle olmaz. Ya çok şanslı olacaksınız ya da bazı fedakarlıklarda bulunacaksınız. Biz ne fedakarlıkta bulunup sabredebildik ne de şanslı bir hava yakalayabildik. Kurtuluşumuz ne olursa olsun istikrarda bu böyle bilinsin ve kabul edilsin artık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | çıkarsa 21 yıl içinde manu taraftarı yada 12 yıldır arsenal taraftarı çıkarırdı. demekki o kadar doğru takım yönetiyolarki arsenal taraftarı şampiyon olamasalarda ses çıkarmıyo, alex ferguson ise manu taraftarını göz bebeği | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |