![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Ya benim haberim yok Beşiktaş' ı bir sizler takip ediyorsunuz o yüzden sizin haberiniz var bizim ne haddimize Seninkisi sadece sana ait bir düşünce, aynı zamanda komplo teorisinden de bir farkı yok. Tigana ve Del Bosque gayet deneyimli ve tanınmış hocalar ne diye Beşiktaş' ın ismini kullansın?? Aynı zamanda isim yapmış büyük hocalar butür takımların başında başarısız olup neden kendi ismine zarar getirsin.. Aynen bu şekilde 2-3 mağlubiyetten sonra şampiyonluk gitti, bu takımdan birşey olmaz dendi ve gönderdiler. Şimdi de güzel güzel tazminatını ödeyecekler.. Sabretmesini bilmezsen, istikrara inanmazsan kaybetmeye mahkum olursun böyle...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Durumu açıklim istersen ben beşiktaşın içinde bulunan kaynaklardan harekete derek soyluyorum herkesin takibi kendine dir tabiki. Tigana Del Bosque deneyimliler onada lafımız yok herkes bilir zaten .Peki sorarım sana Tigana ve Del Bosque beşiktaşa geldikleri zaman takım çalıştrıyolarmıydı ?
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Gelmeden önce herhangi bir takım çalıştırmamaları onların kalitesinden yada deneyiminden birşey mi eksiltir?? Yada kazanılan bir şampiyonlar ligi kupasını kariyerinden siler mi?
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
İstersen bir araştır geniş kapsamlı neden acaba diye .
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |