![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben kendi adima konusmak isterim.benim ertugrulla bir derdim yok. derdim yonetimle. takima gerekli motivasyonu veremiyorlar.uzun bir maratonu kosacak futbolculari transfer edemiyorlar.eski kasarlari takimda tutmaya devam ediyorlar.ruhunu kaybetmis herseyi oluruna birakmis futbolcularla bu isin yuruyemeyecegini hala anlayamadilar. bir 1 mac kaybettik diye buralara gelip de olumsuz yorumlar yazmiyoruz.her sene basinda yapilan konusmalara taraftara cizilen pempe tablolardan biktik usandik.turkiye cumhuriyetin de hatta dunyada bizden daha sabirli bir taraftar toplulugu yok.ama artik yeter diyoruz.merak etmeyin bizi kimse bolemez.ama besiktas formasini tasiyacak karakterli ozguveni olan.yetenegini ispat etmek icin 2 kisiyi gecmisken bir 3.kisiyi daha gecmek icin calim atan futbolu akillica oynamak yerine fantazi yapan ve daha star olmadan bize star diye lanse edilen futbolculardan biktik. ya adam gibi takim oyunu oynasinlar yada cikmasinlar sahaya.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |