![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haklısınız.Bazıları çok sevindiler.Aslında: Beşiktaş Fener maçını hakemin net hatasıyla kaybetti. Beşiktaş G.Saray maçını hakemin net hatalarıyla kaybetti. Beşiktaş Kayseri maçını hakemin net hatasıyla kaybetti.1. gol net ofsayt.Maç boyunca oyuncularımız dövüldü.Hakem Beşiktaş'lı oyuncuların kucağına sırtını yaslayıp kendini yere bırakan her Kayseri'liyi ödüllendirdi,aleyhimize faul çalarak Kayseri'ye büyük avantajlar sağladı. Bizim kabahatımız tüm futbol dışı yüklenmelerin üstesinden gelememek... Bunları da aşacağımızdan emin olmalıyız.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | hocamiza hep destek tam destek sonuna kadar ertugrul hocamizin arkasindayiz inanin bana seneye 3 -4 transferle süper takim oluruz takimi bozmamak( ali tandogan mehmet yozgatli nobre gönderilmeli) sartiyla... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben kendi adima konusmak isterim.benim ertugrulla bir derdim yok. derdim yonetimle. takima gerekli motivasyonu veremiyorlar.uzun bir maratonu kosacak futbolculari transfer edemiyorlar.eski kasarlari takimda tutmaya devam ediyorlar.ruhunu kaybetmis herseyi oluruna birakmis futbolcularla bu isin yuruyemeyecegini hala anlayamadilar. bir 1 mac kaybettik diye buralara gelip de olumsuz yorumlar yazmiyoruz.her sene basinda yapilan konusmalara taraftara cizilen pempe tablolardan biktik usandik.turkiye cumhuriyetin de hatta dunyada bizden daha sabirli bir taraftar toplulugu yok.ama artik yeter diyoruz.merak etmeyin bizi kimse bolemez.ama besiktas formasini tasiyacak karakterli ozguveni olan.yetenegini ispat etmek icin 2 kisiyi gecmisken bir 3.kisiyi daha gecmek icin calim atan futbolu akillica oynamak yerine fantazi yapan ve daha star olmadan bize star diye lanse edilen futbolculardan biktik. ya adam gibi takim oyunu oynasinlar yada cikmasinlar sahaya.
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu arada abi dediklerine aynen katılıyorum.Büyük maçları neden ve nasıl kaybettiğimiz ortada.Rakiplerimizinde puan kaybettiği bir deplasmanda biz de kaybettik.Bu çok normal.Ama arkadaşın dediği gibi ertuğlul hocaya takanlar böyle mağlubiyetlerden onra ortaya çıkarlar,ellerine geçen nadir! fırsatları değerlendirirler böyle... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burada ovdugunuz bilgili 100.yildan sonra ki sezonda ne yapti nasil da unutmussunuz.sinan-bilgili ikilisi nasil hediye etti aziz e sampiyonlugu hepiniz bilmez gibi mesaj yazmissiniz. bu mudur bilincli taraftarlik.kimseye fikirleri yuzunden niye boyle yazdin demiyorum ama lutfen bazi gercekleri de unutmayin. bu takima en buyuk kotulugu bilgili-sinan ikilisi yapti.taraftarin besiktasi sevmesinden dogal ne olabilir ki.ne sabrindan bahsediyoruz.yapilanlar karsisinda daglar bile yikilirdi besitas taraftari yikilmadi ayakta hala.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tabi abicim ole tek kalemde atılcak bisi deil ki bu ben sampiyonluga inanıyorum ve olacagız lns... ben iddaaya bile girdim sampiyonluk icin....herkezz inansin yeter.....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |