![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | saydigi futbolculari bizim disimizda hangi takim satin alir arkadaslar. piyasada menejerlerin kuklasi olmus bir yonetim varken daha cok alip veriririz biz. defansa adam aliyorlar.anlasma yapiliyor sonra adamin resimleri yayinlandi diye.vazgecip yanindaki takim arkadasini aliyorlar.o olmadi otekisini alalim.is olsun diye transfer.sonra da defansinda adam yokken 88.dakikada oyuna sokuyorsun.tam bir komedi bakalim ne zaman sona erecek bu yonetim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | biras sor alır ama gökhan zan gidebilir nede olsa forumda bası arkadaşlar onu istemiyor!
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne saçma bir haber. Gittiği takımın durumuna göre transfer yapacaktır Tigana şimdiden nası alcağı oyuncuyu belirliyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | iki kiloda elma alsın bu ne pazardan bişe mi alıyo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende dahil tiganaya suç bulurdum hep ama gelen gideni aratıyormuş her zman bunu öğrendim..şuan ertuğprul hoca hep tigananın yaptıgı kadronun güzelliğini yiyor kendinin kattığı 3 adam var iiki tigana gelmiş de delgado,serdar kurtuluş,bobo gibi genç adamları getirmiş
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |