![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Asıl kalıcı olan temiz bir mazi ve o maziyi lekelemeden takımına sahip çıkabilen taraftardır.Sevgimi sevgimle çarpıyorum ve eşittir Beşiktaş eder diyorum..Hala tertemiz bir mazinin yarattığı gururla rakiplerimize çalım atabiliyorum.Aslanın ve kanaryanın pasif bir erkeği olmaktansa, kartalın gökyüzünde özgürce kanat çırpan, yırtıcı bir erkek olmayı başardım sonunda.Ve biraz daha ileri giderek, “Beşiktaşlılık bir yaşam biçimidir. Ve bitsin artık...Aklımda kalan bir yazı yazmak istedim.. Konu uMuT TaCiRi tarafından (12-02-2008 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu saatten sonra diyebilecegim tek sey var,burda kendilerini Besiktas asigi elestirenleri ise nerdeyse Besiktas düsmani ilan eden sevgili arkadaslarim sizi dikkatle takip edecegim sezon sonunda sampiyon olursak sizden özür dilemek benim icin herseyden büyük bir zevk olacak ama bikac hafta sonra siz bizden daha hararetli elestirmezsiniz umarim Ertugrul u, zira su an hernekadar sinir bozucu gibi görünse de Besiktas imizi yarista diger 2 takimdan daha sansli görmüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | senin düşüncene göre anadoluda takımı tutanlar ne yapsın maçlara gitmesinlermi futbol sadece eğlenceliktir... stada gidersin bağırısın tv karşısında bağırırsın heyecan yaşarsın rakibini yenersen makara yaparsın yenilirsen üzülürsün bende şampiyonluk istiyorum ama şampiyonluk sevinci kaçgün sürüyor futbolcu parasını alıp tatile çıkıyor şampiyon olsada olmasada, sen üç kuruşa çalışırken futbolcular milyon dolarla konuşuyorlar........ bırakın başkaları dalga geçsin o bizi değil onları küçültür.... hayat sadece futbol değildir daha önemli şeylerde vardır takım tutmak kişiliğimizin bir parçasıdır ama yaşamımızın hepsi değildir çoçuklarınızın size bir gülümsemesi bir şampiyonluk kadar güzeldir.. eşiniz fb ise sizin ona olan sevginizi mi azalır veya babanız gs li diye sevmekten vaz mı geçeceksin yada kardeşin türk milli takımı yıllarca başarılı olamadı dünya ,avrupa şampiyonu olamadı sadece 3. lük varki bizim için büyük başarıdır o zaman milli takımı tutmayı bırakalımmı türk olmayımı bırakalım başarı güzeldir ama bir güzelliğin parçası olmakta güzeldir bu güzelliğin sadece beşiktaş olması bile mutlu eder beni inadına beşiktaş
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (12-02-2008 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Futbolun hayatımızdaki yeri veya olması gerektıgı yer ancak bu kadar guzel özetlenir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SEVINMEK ICIN SEVMEDIK ! BANANE FUTBOLDAN ! Sampiyon oluruz bu sene olsun iki sene sonra olsun 6 sene sonra olsun. Carsi Böyledir Böyle Kalacak. Besiktaslilarda Kalcak ! Ölene Kadar siyah beyaz ! Evet bizde Sevinmek istiyoruz dogru.. bizde agliyoruz bazen mactan sonra.. BESIKTASLIYIZ diye.. ama banane REAL Madrid mi olcam ?! Sampiyon Olacagiz Para gelcek ALEX gibi Mantarlarimi alcaz ? Maldonado. Sik.... ben Sampiyonlar ligini.. Uefayi. Avrupada zaaten bir deviz.. kimse tutamaz bizi tribünlerde. Burad birisi geldimi almanyada bana karsi ciktiginda Fenerli Olsun Galatasarayli olsun Bayer Münihli olsun.. dayagi yiyor o hayvan. ÖLENE KADAR SIYAH BEYAZ ! HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK BESIKTAS .. NE OLURSA OLSUN !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu arada genç kardeşim hayatta sevinecek daha çok şey var sen başarılı ol ki kendi başarına sevin şunu da unutma beşiktaş şampiyon olduğu gün senin canından çok sevdiği bir kişinin hastanede ölümle pençeleştiğini hatta öldüğünü düşün sevinecekmisin (bu inşallah başına gelmez sadece bir örnek verdim umarım yanlış anlamamışsındır)hayatta daha önemli şeyler vardır başiktaşı seviyorum ama sevinmek için çok fazla şey var
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
çarşı bir pankart açtı bizim saygımız sizlere değil 100 yıllık rekabeti yaratanlara diye. her fenerli düşman değildir ama felsefesi azize gibi olan her fenerliye babamda olsa eşimde olsa kin kusarım yada ergun gürsoy gibi gs liye
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (13-02-2008 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasım helal olsun goruslerini belirtmişşsin ama ne diyeyim bezen bizimde onların arkadasında durmamız gerekmezmiii ????
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |