![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #32 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | umut tacirine ben sana örnek vereyim kendimden beşiktaş 5 kırmızı kart görmüş hafta içinde antep kupa maçı var o günde doğum yaptım gece maç oldu maçın skorunu merak ediyorum ama soramıyorum nede olsa bayanım sabah oldu eşime ilk sorduğum soruydu maçın skoru yenilmiştik ve kupadan elenmiştik ama hayatıma gelen ve kucağımda olan bir güzel kız vardı. ne yapalım mutlu olduğum o anlarda üzüldüm benim dediğim herşey şampiyonluk değildir .. bjk1903 e benim hayatımdaki beşiktaşın yeri senin sandığından büyüktür hemde bir bayan olarak öyle olmasa burda yorum yapmazdım beşiktaş sitelerine takılmazdım maç kaybettiğimiz gün gözüm bir şeyi görmüyor tv bile bakmıyorum ve sandığından daha çok beşiktaşlıyım ayrıca eşim fbyi tutuyor ve bense fb hakkında demediğimi bırakmıyorum hatta kavga bile ederim. şimdilik maç için kavga etmedik ama ederim.gel fenerli ol dediğinde kesinlikle beşiktaş dışında başka takım tutmama dedim bu benim özelim ve asla kimse için bırakmam ama eşimide bırakmam
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (13-02-2008 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |