![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer demirören istifa ederse sayın yalçın sabancı bjk başkanlığına adaymış ilk etapta kulüp için 25 milyon dolar ayırmış , kongre üyelerindende yoğun baskı varmış aday olması için . Kaynak : fox tv verkaç programı . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkes demirören istifa etsede aday olsak diye bekliyor ama kimse çıkıpta kardeşim yeter artık çekil git demiyor bu adam başkanlığı bırakmjaz biraz üstüne gidilmesi gerek
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sabancı bombası ![]() 5 yıllık şampiyonluk hasreti, Beşiktaş'ta muhalefeti ayağa kaldırdı. Yalçın Sabancı'nın başkanlığa adaylığını koyacağı iddia edildi 14.4.2008 100 milyon $’lık bütçe Beşiktaş'ta bu sezonun da fiyaskoya dönüşmesiyle gelen başarısızlık, muhalefeti atağa kaldırdı. Kulislerde konuşulan isim, Siyah-Beyazlı camiayı heyecanlandıracak cinsten: Yalçın Sabancı... Beşiktaş kongre üyesi olan Sabancı’nın, başkanlık için kolları sıvadığı öne sürüldü. Listesine sanayi dünyasının önde gelen isimleriyle oluşturmayı planlayan Sabancı’nın 25 milyon Dolar’ı kendi cebinden olmak üzere 100 milyon Dolar’lık bütçe oluşturduğu bildirildi. Genel Kurul için imza... Siyah-Beyazlı kulüpte 2010 yılının Mart ayında yapılacak genel kurula kadar beklemek istemeyen Sabancı ve ekibinin özel bir planlama yaptığı da belirtildi. Sabancı’nın adaylığını açıklaması durumunda listedeki isimlerin genel kurulu toplamak için hemen imza toplama çalışmalarına başlayacağı ifade edildi. Yalçın Sabancı’nın, Beşiktaş Başkanlığı’na gelip, kulübü düzlüğe çıkarmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı bildirildi. kaynak : Sabancı bombası - Beşiktaş Haber Detay - www.fanatik.com.tr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gelirse çok iyi olacaktır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İstifasını niye bekliyor ki. Açıkça çıkar, ben aday olacağım, benim ekibim bu, projelerim bu der. fox tv de yapılan açıklamalarla olmaz bu iş. Ekibi önemli? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen abi...Ben de bunu anlamıyorum zaten,niye bekliyorlar hala istifa etmesini,etmeyeceklerini bilmiyorlar mı bu yüzsülerin!..Çıksın karşısına projelerini tek tek açıklasın,ekibimde böyle böyle önemli isimler var desin ve ben başkanlığa adayım desin.Resmen korkuyor ya bu adamlar Demirörenin karşısına çıkmaktan...Bütün muhalefet aynı şeyi söylüyor,Demirören istifa ederse başkanlığa aday oluruz.Yahu o zaman babamda olur!..Sen onu koltuktan indiremedikten sonra!..Cidden çok zayıf bir muhalefetimiz var... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
daha yazmak istemiyorum herkesin bildiği konular sonuc olarak 2012 ye kadar bjk mizin gelirlerinin yarısı temlikli kasaya girmeden gidecek bu yüzden 4 tane kaliteli oyuncu alıcaz diyor demirören yönetimi, herneyse baskı yapılması lazım bıraktırmak için muhalefetin içinde bizde varız bizimden taraftarda klübe msj ve mail yoluyla düşüncemizi iletmeliyiz istifa et artık yeter demirören
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar destek e-postası çekelim desteğimizi beli edelim yalçın sabancının e-postası yasa.ship@yasahold.com.tr yeter artık kurtarsın bizi
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Muhalefet yapmak demek sadece icraatleri eleştirmek demek değil ayrıca. Beşiktaş yönetimine aday olmak tv de açıklama ile olmaz ki, süreç 1 yıla yakın hazırlık ister. O hazırlık sürecine başlaması bile yeterli. Bir planınız, bir programınız vardır. Bunları şimdiden açıklamazsınız herkese, seçime doğru açıklarsınız ancak bu plana uymak için çalışırsınız. Çalışmalara başlama yeri tv ler değildir. Ekibi kurup bu konuda çalışmalara başlamak için kongrenin ne zaman yapılacağı önemli değildir. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |