![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaw bende boşuna küfür ettim yönetimin açıklamasını duyunca garanti birşey yapmıştır diye ulan yönetim yazıyı nerenizle okuyonuz adam birşey dememişki yuh be yazık vallahi yazık
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hincal hakediyor herseyi ozellikle su siralar cok havlamaya basladi nedense ama besiktas kulubu resmi sitesi boyle bir aciklama yapamaz yinede | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence hincal uluc un aciklamasinda hic bir yanlis yok. o kirisiriz sözün de mizah oldugunu herkes anlar sanirim. cok dogru söylemis. cok cok dogru. bu yönetim bizi ne hallere düsürdü maskara olduk millete. daha sivas macindan sonra olanlari unutmadik....her gün yeni bir pislik ekleniyor....gecen bu forumda bir arkadas sifo yu nasil aldigimizin perde arkasini acikliyor. görüsmelerin yapildigi hotel deymis o siralar...o yaziyi bi okusaniz aglarsiniz gercekten...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Besiktasforum.NET! SEVINMEK icin sevmeyenlerin forumu. Sevinmek icin veya sevinemedigi zaman beşiktaşkım diye sevdiği takıma veya yöneticilerine hakaret edebilen arkadaşların aramızda yeri yoktur. Takımımız ve yöneticilerimiz hakkındaki yorumlarınıza dikkat ediniz. Abi gelde şimdi yönetime sövme iş mi bu yani!!!!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |