![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | yha ne diyo bunlar ya adın gibi adil ol da bi daha yap şunu canı en çok yanan biziz gitmiş ne diyo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besiktasım şampiyon olurdu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden miş paylasım güzel bence ....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | otorite değil belki ama, her program da ahmet çakar ve diğerleride, biz böyle şey görmedik, soykırım gibi diyorlar sezon başından beri.. yukarda ki araştırmayı yapan adamı, soy adında ki nesneyle pataklarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
beşiktaş sivas maçı hemen hemen aynı pozisyonda hatta daha şiddetlisi ibrahim toraman atılıyor sivaslı oyuncu boboyu itiyor faul yok kart yok faul olsa penaltı kırmızı dönen pozisyon gol bjk+3 sivas -3 fb maçı golümüz sayılmıyor bjk+1 fb -2 denizli fb denizlinin golü güme gidiyor fb-2 denizli gs maçı gsye beleş penaltı gs -2 gene vestel maçıydı sondakikalrda gs penaltımı almıştı hatırlaytamadım o yüzden hesaplamıyorum gs ye verilen aptalca birçok penaltı var hatılamıyorum bbb beşiktaş maçı bobo haksız atılıyor bir bbl oyuncunun atılması lazımdı nobreyi çekmişti radyodan dinliyordum sipiker sarı kart olası lazım diyorlardı 2. sarıdan atılmalıydı özetlerde lig tv göstermedi bile o pozisyonu izleyen varsa hatırlar yinede puan olarak hesaplamıyorum ts maçı rüstünün atılması puan kaybı yok ama yanlış karar fb maçı penaltımız verilmedi top taçtı ama salakça yediğimiz gole kadar topu kapmışytık saymıyorum bjk+1 fb-2 ama gs maçından bahsetmiş o pozisyon faul ama dışarda ayrıca bizim servetin elle oynamasına verilmeyen penaltımız var o maçta ofsayt diye kesilen atağımız birde o maçta o bahsettiği pozisyona hakem bir şey vermedi hatılayınız yanlış yazmış angut bunlar hatırladıklarım sivas maçında en son holosconun golü vardı lig tv gene göstermedi bide bize bu kadar nasıl kolay kat,rt çıkıyor onuda sorsun kayseri sert oynadı bizim oyuncumuz atıldı sivas kart görmeden biz 7 tane falan kart görmüştük ali tandoğanınpozisyonundan önce gençlerin kalecisi atılmalıydı ali taçı yanlış attı ama taçtan gol yenirmi o yüzden ben gs maçında kornerden yediğimiz golü bile hesaplamıyorum sonuçta hatayı biz yapmışız şimdi benim hesabıma göre gs 2 fb 6 sivas 3 paun fazla almış bu hesaba göre beşiktaş 6 puan fazla almalıydı bu hesaba göre: beşiktaş 61+06 67 sivas 64-3 61 gs 62-2 60 fb 66 -6 60 olacaktıki biz şampiyonluk şarkıları söylüyo olacaktık ayrıca bu durumda oftaş maçıda kaybedilmemeiş olacağında 70 oludukki bu hafta şampiyonluğumuzu ilan ederdik
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keske dediklerin olsaydı be kardes ama nerde bu hakemler oldugu sürece
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |