![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Geçmişten ders çıkarmak diye bir şey bizde yok? Runje ile dalda geçildi ve tarafatar yüzünden adam gitti; ama biz geçen sene 2. olduysak Runje'nin payı çok büyük. Kaç maçta bizi ipten aldı. Rüştü ve Hakan da düşüş varsa bunda onları çalıştıranlarında mı günahı yok. Sadece kaleciler hata yaptı, gol yiyor diye ıslıklanırsa; kaleci kalmaz.... Hele karlı havalarda. yapılan oyuncu değişikleri ile rakibe avantaj sağlanıyor, oyunun kontrolü rakibe veriliyor. Kötü hava ve saha şartlarında faturanın kaleciye kesilmesi kadar futbol cahilliği yoktur. Bir kere daha söylüyorum Beşiktaş taraftarına Rüştü'yü ıslıklamak yakışmadı. Ki Rüştü gerek kişiliği gerekde geçmiş başarıları ile örnek bir karakter. Rüştüyü küstürmek Beşiktaş a ne kazandıracak? Türkiye de yerli statüsünde Beşiktaş'ın kalesini koruyabilecek kalecileri sayabilirmisiniz? Rüştü ve Hakan Türkiyenin en yetenekli 2 kalecidir. Beşiktaş için birer değerdirler. Bir grup futbol fanatiği kendilerini tatmin edecek diye onları kaybetmek Beşiktaş'a ve Türk futboluna ihanettir. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar mac 2-2 olduktan sonra neden cisse cıkıp yerine kas girdi cisse sakatlandıda mı cıktı ama sakatlansa bile ibrahim kas gol atacak degilya onu alıyoruz bu birincisi . İkincisi ise Batuhanı sokup aydını cıkarmak nasıl bir mantık aydın cıkarsa kim orta yapacak da batuahn gol atacak buda ikincisi bence hocamız bu macta sınıfta kalmıstır gelecek için pek umitli degilim
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Valla bende anlamadım neden ıslıklandı herhalde ezik oldugu için
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | maç tamamen kenar yönetim hatası yüzünden gidiyordu, ne akla hizmet nobre yi oyundan alıp koşmayan mücadele etmeyen Ricardinho yu oyuna almak tam bir faciaydı Ankara nobre çıktıkdan sonra daha fazla gelmeye başladı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Galip geldik... Sevinen var mi??? Evet kaza bela derken galip geldik. Hava ve saha berbatti kabul. Takimimiizin sistemi ne?? yani besiktasimizin iyi oynadigi taktik teknik hangisi SISIRME toplar haricinde tek bir organize atak yapabildik mi?? Kaleye yurk hoplatan bir sut cekebildik mi?? Ankaraspor gibi varlik bile gosteremeyen bir takimdan da 2 gol yemeyi basardik attigimiz gollerde zaten full kismet goller... Seyircimizin daha macin 70 lerinde maci kazanmisiz gibi CINCONlarla ugrasmasina ne diyeceksiniz merak ediyorum??? Beyler hayal kurmayalim bu sistemsizlikle ne sampiyon olmasi yaa kac mac oldu sadece SISIRIYORUZ!!!! Bu futbolla umarim derbilerde hezimete ugramayiz... ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçekten düşündürücü bir maçtı umarım gereken dersler alınır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
türkiyede ve dünyada böyledir ıslıklanması cünkü bir kaleci bir macın sonucu cok büyük etki yapar onda dolayı ıslıklanması normel bence hele birde türkiye olunca cook normel bendece | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet bugun mactan geldim girdim simdi nete .. İYİ GÜN taraftarları yine maca gelmemişti soguk fln filan ayagına .. hani ben yorum yazınca diyorlardı ya sizi yendigimz macta göremiyorz o zmn "geliyorz" sampiyonz fln diosnz diyorlardı bana bugun 3-2 macı kazandık biri bana ertugrulu savunsun hadi .. 2-0 önde oldugumz macı 90+2 de rakibe carparak attıgımız golle kazanıyorz o rakibe carpmasa gol olmasa puan farkı 7 olacak ve sampiyonluk elden gidecekti .. besiktas iste bu durumlara kadar düstü .. 2-0 önde oldugu macı 10dk kaybedicek kadar .. 2nci gol geldiginde bi süre iyi top oynadılar ama ne zmn a kadar nobreyi cıkarp yerine ayakta duramayan rico yu alana kadar bu nasıl bir mantıktır ztn .. mac 2-2 oluncada kurtarıcı batuhan oyuna girior defansa adam alıp gökhan zanı forvete yolluyor .. spiker mac sonu sordu ertugrula nobreyi neden cıkardınız cvp ı öyle gerekiyordu .. allah herkese akıl fikir versin ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben artık Ertuğrul Sağlam ın taktik bilgisiden şüphe etmeye başladım nerde sezon başı dedikleri nerde suan takıma oynattığı oyun ben iyice umudu kestim nedir bu ya şöyle rahatca bir maç izleyemez olduk | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |