![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
gol oldugu sırada ananı yapim beeee diye seviniyor sonrada işaretle ..... koyim diyor rahat ol ![]() arkadasım bu arada iyi diyenler savunanlarda var mrk etme | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören taraftara kızacağına kendisi yapması gerekeni yapsın önce.her maç kafayı yiyoruz.... yazık gerçekten!!! Konu Eylem tarafından (16-02-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir başkan olsa bile 90+ larda galibiyet golu geldikten sonra taraftar gibi sevinmesinde ne gibi bir gariplik var anlayamadım ?? .. bariz küfür etti ama taraftara küfür ettiğini sanmıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ankarayı yendigimize neden seviniyorki bence bu futboldan utanması lazım bu kadar kotu ve zorla yendik ankarayı ben pek sevinmiyor ve sonumuzu hayırlı gormuyorum
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
eger besiktas baskanıysan küfür edemessin kameralar cekiyor .. ama eger taraftarsan ederim diosan git kapalıya orda yap işini ama nerde onda öle sey .. numaralı alta yönelik el haraketiyle yaptı küfürü büyük ihtml anti demirorenci birine | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşım ben demirorenci değilim ama işaret etiği yerde yönetici vardı hem bu goruntunun devamı tv de var işaret etiği yerden biri geldi ve tokalaştılar ben savunim diye değill olan şeyi soyluyorum adama kızarım yaptıgı şeylerden dolayı hata bıraksın diyenlerdenim ama bu konu başka gunahsız bu konuda ..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar bu goruntunun devamı yok ama tv de var işaret etiği yerden biri geldi bu videonun devamı yok ayrıca işaret etiği yerde taraftar yoktu yoneticiler var
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
kardesim işaret ettigi yerden biri gelir ama o baska arkadasıdır .. alt tarafa dogru sinirle ve küfürle bakıp işaret ediyor .. sonucta bir baskan kameraların önünde küfredemez yakısmaz unutanılacak sey .. taraftar olmak istiyosa bagırıp zıplmk küfür etmek taraftarların arasına girsin | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
küfür etmesine lafım yok kim olursa olsun yakışmaz ama sonuçta futbolcularda teknik direktörlerde edebiliyorlar o yüzden şasırılcak bir durum degil ama başkanın taraftar gibi sevinmesi olmaz olayı ne alaka baskanda bir insan robot degil sevinecek tabi oturup öyle baksa aslında o zaman ters olurdu ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
sevinmesine kimse bisi demiyor ztn küfretmesine diyor .. baskan dedigin saygılı olur küfretmez .. futbolcu eder sahada oynuyor gerginlik fln filan itiş kakış baskanla futbolcu bir tutulurmu hiç | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |