Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı
en kücük bir hata degilki ben ertugrul besiktasa gelirkende demiştm 1-2 yıllık kariyeri vardı teknik direktorlukte daha tecrubeli futboldan anlayan birinin gelmesini istiyordum basta lucescu olmasını hatta .. tabikide sabretmek önemli olan ama iyi teknik direktorde sabrediceksin del bosquede sabredilsn tek bisi demem ama o adamı harcadılar yönetim simdi tazminatlarla urasıyorlar .. basta yönetim gitsn gerisi ztn kolay |
Arkadasım takmışsın ertugrul hoca gitsin de gitsinn. Del boske geldiinde türkiyenin en ii defansı olarak gelen ibrahim toramanı orta saha oynattı aylarca. Tigana delgadodan sağ açık ricodan sol açık yaptı. Mesela delgadonun ii futbolundan bahsetmişsin. Sence delgadodaki form artışı hangi sayede? Sen anlamıosun ama ben söleyim ertuğrul hoca sayesinde. en başta doru yerde oynatıyo. Ewt, hatalar yapıyor ama del boskenin, rızanın, tigananın yaptıkları yanında çok ufak tefek şeyler. Ewt lucescu daha hatasızdı ama ne çabuk unutuorsunuz bence en rezil senemizi yaşattı bize 101. yüzyılda. Ertuğtul hocanın genel olarak oyuncu ve mevki seçimi ii. transferde hatalar yaptı ama takımın da çok eksiği kalmadı. bi sol bek belki bi sağ açık bu takıma yeter.
Ben açıkçası ertuğrul hocanın bırakın gitmesinin tartışılmasını arsenaldeki wenger gibi yıllarca takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyon olamayabiliriz oladabiliriz ama hoca ii, takımda da oldukça ışık var.