![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sevgili BEŞİKTAŞIM ne olur artık bizleri rahat bir maç seyrettir.Her maçta korkuyla ve endişeyle maç seyretmekten bıktık. NE OLUR bizlere rahat ve stressiz bir maç seyrettirin.Tabii bu birazda Ertuğrul hocaya yaptığın takımda aksayanı ne olur 60/65 de değiştir ki çocuklar 5 dak ısınırlarsa diğer 20 dak oyunlarını oynıya bilsinler. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #232 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
yanılıyorsun arkadasım Ricardinho son 1 aydır geldiginden beri en iyi topunu oynuyo bugünkü 3cü golde sol köseye yaptıgı deparı geldiginden beri göremedim ... Ertugrul hocanın hatalarından konusuyorsak ne yapılmasını bekliyorsun Samet istifamı etsin yeni teknik direktörmü gelsin böyle birsey olursa BEŞİKTAŞIMIZIN başarılı olcagınımı düşünüyosun ? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #233 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul hoca ne yapsın sene başında çalınan puanlar olmasaydı acaba adama böyle sallıyacakmıydınız?
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #234 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu yazıdan busonuca vardın demek, peki ertuğrul sağlam gidecek, sonra ne yapılması lazım bi planını yapsana güzel kardeşim benim, bilmiyorsak gözümüzden kaçan birşey varsa biz de öğrenelim, hani biraz da farklı şeyleri denesek diyordum ben, istikrar gibi mesela, nasıl olur?..
__________________ eternity... Konu lacrymosa tarafından (17-02-2008 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #235 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
bence bu sene artık gecti böyle gidicek artık inş sampiyon olurz ama zor gibi .. yapılması gerekende demiroren ve yönetiminin gitmesi ertugrul hocanın sezon sonuna kadar hatalarından dönmesi eger dönmiyorsa ısrar ediyorsa kendisinden daha tecrubeli daha bilgili futbolu iyi bilen iyi okuyan teknik direktorun gelmesi .. ama eger yönetim gitmeyecekse kim gelirse gelsin smpyn olamayız o zmn önemi kalmaz .. önce yönetim yani | |||
![]() | ![]() |
![]() | #236 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız C. Ronaldo ilk zamanlar Man.Utd ye geldiginde cok top tutuyor cok top kaptırıyor diye tribünlerde ıslıklanıyordu ama Alex Ferguson naptı sabır etti devamlı oynattı suanda C.Ronaldo dünyanın en iyi futbolcuları arasında veya Man Utd ' den konusalım Alex Ferguson 20 yıldır Man. Urd 'nin hocası ve kazanmadıkları kupa kalmadı degilmi ??? peki Alex Fergusonun geldigi ilk zamanlar 3-4 sezon Man. Utd 'nin küme düşmemeye oynadıgını bilen varmı ??? ve suanda Alex Fergusonlu MAn Utd neler yapıyorlar , demek istedigim Ertuğrul gitsin su gitsin bu gelsin daha bilgili olsun daha işi bilen olsunla olmuyor bu işler tabiki hepimiz Beşiktaşımızı kesin sampiyon yapıcak teknik direktör isteriz ama böyle bir garanti verebilirmi bir teknik direktör ??? yani demekki sabır herseyin bası Ertugrul hocamıza güvenmeliyiz tabiki hatalar yapacak oda bir insan sonucta önemli olan yaptıgı hatalardan ders cıkarmaktır bizede düşen görev sabır etmektir yoksa öle 2-3 maç sonunda o gitsinle bu gelsinle bu işler olmaz böyle olursa o zaman daha cok gerilereeee dogru gideriz ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #237 | |||
en kücük bir hata degilki ben ertugrul besiktasa gelirkende demiştm 1-2 yıllık kariyeri vardı teknik direktorlukte daha tecrubeli futboldan anlayan birinin gelmesini istiyordum basta lucescu olmasını hatta .. tabikide sabretmek önemli olan ama iyi teknik direktorde sabrediceksin del bosquede sabredilsn tek bisi demem ama o adamı harcadılar yönetim simdi tazminatlarla urasıyorlar .. basta yönetim gitsn gerisi ztn kolay | |||
![]() | ![]() |
![]() | #238 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #239 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #240 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ben açıkçası ertuğrul hocanın bırakın gitmesinin tartışılmasını arsenaldeki wenger gibi yıllarca takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyon olamayabiliriz oladabiliriz ama hoca ii, takımda da oldukça ışık var. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |