17-02-2008, 01:09
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: vLKn_BjK´isimli üyeden Alıntı
evet İbrahim Toramanı ön libero oynatmasından futbolu ne kadar bildigini cok iyi anlıyorum ben ... ayrıyeten Juan Fran die bir adam tutturmustu süper adam kesin alınmalı diye 4 milyon dolarlar ödemiştik noldu sonra zar zor 1,5 -2 milyona satmıstık ....
Eğtuğrul Sağlama ben inanıyorum gercekten bişiler yapcak gibi hataları yokmu tabiki var olcakta normal olarak ama Tigana döneminde sezon bası 32 kişilik kamp kadrosuna alınmayan Serdar Özkanı cıkıp cesurca oynatan Aydınları , Batuhanları gençlerin önünü acabilen bir insandan bişeyler yapabilcegini düşünüyor ve inanıyorum ... | juanfran cok iyi bir futbolcuydu bizden sonra gittigi klublerde adeta döktürdü hatta büyük bir klube gitmşti hatrlayamadm suanda :s .. hataları cok besiktasın basına geldiginde nasıl top oynatacagı konusundaki acıklamaları hatırlıosan o güne bak birde simdikine .. serdar özkanı besiktas yolluyordu onun gitmesini önleyen besiktas yöneticisidr ayrıca .. yaptıgı transferlerin tek bi tane iyisi yok diattayı istedi yolladı higuaini istedi yolladı holoskoya 5m verdi sag acıkta hapsetti .. |
| |