![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Atalarımızı nedemişler önce igneyi kendine batır cuvaldızı baskasına sen baskalarının Beşiktaşlılıgından süphe etcegine kendine bakcaksın önce ne Ertugrul Sağlamı ne yönetimi nede başkanımızı begeniyorsun hep kırıcısın amacın ne tecrübeli teknik direktör gelsin diyorsun Demirören istifa etsin diyorsun peki bunlar Bjk' ı ileriyemi götüreck tabiki hayır geriye götürcek yeniden yapılanma yeni teknik direktör olusum , tabiki iyide olabilir ama böyle şeyler herzaman risktir bu yüzden yapıcı olmamız ve taraftar olarak haddimizi bilmemiz lazım !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | wıdeonun dewamını ızlemeden yorum yapmayın..sonuna kesık atmıslar...bu kesıgı atan basını elestrn bea...basın ıstedıını yapıo walla ıstedıı gıbı yonlendırıo konuyu....bolucu olmaya calısıo....kufur ederse eder sızemı sorcak....kufur etsede sonunda o yonde yonetm war zaten o kısıye sarılıo ![]()
__________________ besıktassn sen bizim canımız... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
hmmm Süleyman Seba gibi tapılcak ve onun zamanında Şerefli yılları daha sonraları ünlü futbolcular getirtmiyor cok para harcamıyor diye istifasını isteyen kişiler kimlerdi acaba ?? arkadaşlar basımıza ne geliyosa hep sabırsızlıktan , yapıcı degilde kırıcı olmaktan , bir bütün olamamaktan geliyor malesef ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
ewt sebayı istifaya cagırarak büyük bir hata yapan besiktas taraftarıdır .. ki onlarda ztn hatanın farkında .. ama öle bir baskan bir daha hiç gelmez disiplinli saygılı namuslu serefli tam bir besiktaslı .. simdi ise besiktasa küskünlügünü dile getiriyor yazık .. sabır güzel bir seydir tabiki dogru yerde ve zmnda | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
böyşe birseyi bütün Bjk taraftarına yıkmanı kabullenemem ... Sordugum sorumun cevabını dogru birsekilde ben cevaplıyım bari senın gibi sabırsız arkadaslarımızdan kaynaklandı malesef , simdide malesef aynı senaryolar dönüyor gene film şeridi gibi | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
carsı grubu diyelim .. hala sabırdan bahsediyorsun sabır yeri ve zmnında yapıldıgında dogrudur kardesim .. emin ol sabır bu yönetimle yapılacak en son seydir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarsı grubunuda söleyemem ben böyle birseyi ama sen öyle düşünüyorsan bişey diyemem ben ... benım asıl anlatmak istedigim Bjk yönetimi yanlışları fazla bunda hepimiz hemfikiriz ancak bu saatten sonra yapılcak seyin bir bütün olmamız gerektiği cünkü yeni yönetim yeni olusum olsa bile bunlarda bir risktir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |