Alıntı:
mbecerikli´isimli üyeden Alıntı
fikrine saygi duyarim dostum mecerkn.herkesin kendine gore gorusu var.teknik anlamda yaptigin yorum da dogru.
benim anlatmak istedigim ise baska.bizim futbolcular mac 2-0 diye oyunu birakiyorlar.kac tane mac izledik boyle sanki mac bitti biz kazandik maci havasindalar.sonra rakip geliyor kolay bir gol atip maci tehlikeye sokuyorlar.hazir nobre form tutmusken birak adami oynasin.bizim orta sahamiz zaten cok etkisiz delgado zaten citkirildim biri.dokunsan yere dusuyor.saha kaygan.delgadoyu cikarsin o zaman.ben anlamiyorum macin genelinde is yapmayan bir futbolcuyu niye oyunda tutarlar.bence nobre yerine delgado cikmaliydiaslinda tum konustuklarimiz bosuna gibi geliyor bana.biz ne dersek diyelim bu yonetime bu futbolculara ve teknik kadroya bagimliyiz.yine onlar bildiklerini yapiyorlar.hersey bos.tek gercek SANLI BESIKTAS |
Saol arkadaşım güzel ve seviyeli yorumun için. walla senin gibi insanlar olsun forumdan çıkmam. çünkü beşiktaşı beşiktaş sohbetini çok sewerim ama futbol herkesle konuşulmuor. nese ben maçı izlemedim. sadece hocanın mantğını söyledim. ve futbol mantığı da var yaptığının. ama tabi dier arkadaşın dediği gibi topu ilerde tutmaya da çalışırdı. izlemedim maçı delgado kötü dedin onu da çıkarabilirdi. ama sonuçta bi tercih yapacak hoca. ben şunu demeye çalışıyorum, tigana delgadodan sağ açık ricodan sol açık filan yapmaya çalışıodu. ertuğrulun böle hataları yok. bu yüzden hoca konusunda sorunumuz olmadığını düşünüyorm. bi de bi arkadaş yazdı, batuhanı, aydını, serdar özkanı sahada görmek de çok hoş benim için. bu da ertuğrul hocanın artılarından biri.