![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | once_biz_vardik1903 valla abicim yazacak bir şey bırakmamışsın ne diyim kelimesi kelimesine katılıyorum. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bn maçtaydm herkez kafayı yedi valla atlayıp sahaya şu rüştüyü dövesim geldi zor tuttum kendimi yine ibrahimim sayesnde 3 puan aldk sevidnm ama bir an önce böyle 10 dkka içnde 2 gol yeme gibi salklıkları bırakmamız lazım yoksa şampiyonluğu UNUTALIM
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar bu sahada kazandıgımız için mutlu olalım attıgımız ve yedigimiz goller zeminin azizligi nerdeyse... maçı izlerken hiç zevk almadım...görüş açısı yok gibi umarım bi daha böle maç izlemeyiz..
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bnce rüştüye haksızlık ediosunz rüştü gayet iyiydi gollerde ise defansın hatası coktu hele ikinci golde i.toraman la bi oyuncu topu bıraksalar rüştü alıcaktı onlar birbirine girince rüştü topu yumrukladı ve de nıgrıse geldi ve gol.... bu arada gordon u cok begendm yani ilk macına göre cok iiiydi sevndm holoskoya nerdeyse o asist yaptı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya sevgili arkadaşlarım 3 dakikada kendi sahanda 2 gol yeme gib bi başarıyı nasıl gösteriyor bunlar anlayabilen varmı ?? Bu işin Sonu yok bu defansla hiç bir şey olmaz!!!!!!!!
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben dünkü macı aldıgımıza sewinemedim nereye kadar böle gitcek bu iş defans kurgusu oturmamıs gordon deil rio ferdinandda gelse bu kadro yapısı iile tabiri caizse denilen gibi kız gibi futbolla anca 3. bitiririz ligi kendimiz kandırmaya gerek yok tabiki isteriz sampionluk ama hayl gözüküo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ya goller ard arda geldi bi an giyorum sandım sinirlerim tavan yaptı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |