![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bence senin biraz mantıklı olman gerekiyor .. ertugrul hocanın kayseriye katkısının az oldugunu bjk kayseri macında gördk .. ertugrul olmadanda cok iyi futbol oynayıp bizi yenebiliyorlarmıs demekki .. cok iyi tanıorm dedigi sahasından tut butun futbolcularını tanıdıgı eski takımına karsı bizi cok gzl futbol oynattı ewt 1 sut bile atamadan geldik .. kayseriyi kayseri yapan mehmet topuz gökhan unal ragıb toledo İglesias ivankov dur .. he ertugrulun katkısı yokmu diyorum hayır ama bu basarı takımındr.. ztn ertugrul olmadanda basarılı oluncagını gösterdi | |||
| | |
| | #3 | |||
| |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
.. sampiyonluga kosarkenmi sen bu futbolla sampiyon olacagımıza inanıyormusun ? futbolla diyorum bak ona göre düsün cvp ver | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bir dedigin bir dedigini tutmuyor kardesm gzl oynuyorz demedm sen dednki ertugrul olmasa simdiye kadar havlu atmıstık dedn bnde gecen sene ertugrul yoktu sezonun sonuna kadar hatta febe macına kadar sampiyonlugu kovalıyorduk hatta yenseydk sampiyondk bile .. tabikide inanırım ama hatalarından dönerse tabi yoksa bu sekilde zor | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |