![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yani senin mantigina gore yas ortalamasi 22 olan arsenal cok basarisiz bir takim oylemi benmi yanlis anlamisim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arsen w.oyuncuları 1 sene ızleyıp cımbızla seçıo bız bunu nekadarını yapıyorz. genelde başkasının altyapısından oyucnu ızlıyıp alıo.bızde top teknığı olmayan veya defans anlayşı olmayan oyuncularla onları bırmı tutuyosun. genç alıcaksan serdar kurtuluş gökhan gönül gıbı al kımse ıtırazda edemez zaten.arsen wenger aldğı hıçbır oyucuyu hemen oynatmıyo brs kulup ıçınde yapması gerekenlerı kabul ettırp hazırlayp öyle oynatıyor.ama bız gunluk başarı için baktığımız için brzda ondan kaynaklanıyor.
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ ![]() Konu h.zaza_emilio tarafından (20-02-2008 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ben başarısız demiyorum biraz düşünerek cevap verin lütfen genel anlamda daha tecrübeli takımların kazandıkları daha başarılı oldukları eğer başarılı olmuş 100 takım varsa 99 u tecrübeli takımdır. senin dediğinde asadece arsenaldır. ayrıca bir önceki mesaj da olayın bir farklı boyutyunu bir arkadaş yansıtmış. bence bu sene şampiyonlar ligi kupasını romaya 2-1 yenilmesine rağmen r.madrid alır. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. Konu alperenkartal tarafından (20-02-2008 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |