![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çarşıyı sevmemek,çocuğundan vazgeçmekle eşdeğerdir.Beşiktaş demek çarşı demektir.Ayrıca çarşı fikirler ve ideolojiler bakımından zengin bir topluluktur.Bu anlamda herkesi herşeyi kucaklayan sahiplenen bir yapıya sahiptir.Yanlızca kendini düşünmeyen,yeryüzündeki her kesimi rakibi olsun yada olmasın kendisinin benimsediği her kavramı her düşünceyi övmesini bilir.Gerekli saygıyı gösterir.Bu düşüncelerimiz sabit olmakla beraber şununda altını çizelim.Çarşı eleştirilmesi gerekiyorsa eleştirilebilmelidir.Tabiki hassasiyetleri gözönüne alınarak yapılmalıdır.Ama biz taraftarız diye de çarşıya körükörüne her yaptığı yerli yerindedir demek ne çarşının ideolojisine ne de Beşiktaş'lı kültürüne sığar.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadaş yorumunun bazı kesimlerine katılıyorum ama ben şahsen inanmıyorum bir insanın çarşı ile çocuğunu bir tutmasına. belki benim sevgim senin kadar değildir ondan dolayı olabilir. belkide senin bir çocuğun yoktur söylemesi kolay gelir eğer çarşı çocuğumuz gibi görmek gerekse hergün yeni bir şey vermemiz gerek ona. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bir Beşiktaş'lı için öyledir.Bu sevgi meselesidir.Herkes de öyle sevecek diye bir kaide yoktur!Ayrıca kabul etmek gerekir ki Beşiktaş'ımızın en büyük gücü çarşıdır.Bizim yapmamız gereken bu gücü yerli yerinde kullanmasını sağlamaktır.Söylediklerimden anlayacağın üzere ben çarşı taraftarı değilim, eleştirilmesi gerekli olduğuna inanıyorum bunuda doğru şekilde yapmak gerekir.Çarşı'yı tamamen ortadan kaldırmak emin ol ki Beşiktaş'lı olan hiç kimsenin işine yaramaz.Ayrıca iki kızım var biri 7 diğeri 2 yaşında ve dünya yansa onları hiçbirşeye değişmem.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/53625-carsi-kulturu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 18:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |