![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardık.Artık şimdi ipler tamamen elimizde.Haftaya gsı inönüde devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.Başka yolu kalmadı bunun...Kayseri maçından sonra ankaraspor ve denizli maçlarını kazanmamız çok önemliydi ve biz bunu çok zor da olsa başardık.Yeni bir seri yakaladık.Umarım bu seriye önce rizeyi sonrada gsı ekleyerek devam ederiz.İkisinide yenmek zorundayız.Başka çaremiz yok.İki maçtada takıma güveniyorum...Holoskonun gol atmasına ve gösterdiği performansa çok sevindim ayrıca.Takıma ısındı diyebiliriz artık.Nobrede herzamanki gibiydi.Oynayınca atıyor işte adam golünü.Ricoda elinden geleni yaptı bence.Delgadonun yokluğunu aratmamaya çalıştı yine.Bu da iyidir sonuçta.Tellodan istediğimiz performansı alamadık ama derbide böyle olmayacaktır tello... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ali tandoğan bi kere de utandır be kardeşim yeter ya yedek kalsan olur diyodum ama senin bu takımda yerin yokmuş bugün anladım.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BENİM BİLDİĞİM OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ 3 TANE bu sağlama 70 de 1 90+ da da 2 tane offffffffo fffffffff
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |