![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yine tüm cöplükleri besiktasda toplayacaklar. yazik besiktasin paralarina
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu ulkedeki en iyi defans oyuncularindan biri bence egemen bursada oynuyor diye boq atmanin alemi yok gokhan zandanda toramandanda daha kaliteli topcu iyi olur bence ama bize yabanci lazim o bolgeye
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnceman iyi bir yedek olabilir, ama Egemene hiç gerek yok.Eğer illa türk futbolcu alacaklarsa gençlere yönelsinler.Caner,Özer Hurmacı,Nuri Şahin,Barış Memiş gibi oyuncuların peşinden koşsunlar, bıraksınlar Egemen megemen gibi adamları... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
veysel haklısın atmıştı ama bizim adamımız da küfür etmişti sana küfür edene sen ne yaparsın kardeşim ben olsam kafasını kırardım Serdar Özkanın . Baksana adam barlarda diskolarda görünüyormuş kaptan İbrahim Üzülmeze kaleci Rüştüye dil uzatıyor karşı geliyor laf dinlememeye başladı şimdiden, afedersiniz ama kıçı kalktı adamın ! Başkan uyarmış zaten . Egemene geline ben metroda çalışırken devamlı bize gelen alışveriş yapan bir abimiz saygıda kusur etmeyen bir yapıya sahip canıyla mücadele eden bir futbolcu. Ama Bursaspor da ki performansı bir anadolu takımı için iyi , Egemen abi için söyliyeceğim iki önemli husus var birincisi çok kolay kart görüyor takımı her an yalnız bırakabilir, ikincisi Beşiktaş ta oynayacak kadar kendisini geliştirdiğini sanmıyorum ama transferi olursa benim kanımca gelecek için hayırlı bir transfer olacaktır . saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | unutmadan ayrıca ibrahim kaş efendi de gider ayak serdarın kafasını çeliyor barlara götürüyor yakında serdarı hizaya çekemezsek oda uçar yuvadan aman dikkat !!! saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Uğur inceman alınsın devre arasındada istenmişti cisse ye de yardımcı olur ![]()
__________________ Şampiyon olalım bu sene Uçalım göklere Koyalım cimboma fenere ßir çizik atalım dertlere ßeşiktaş’ım adını yazalım her yere | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/59812-egemen-ve-inceman-listebasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 24-04-2008 13:07 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |