Alıntı:
samet1903´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaş Kulübü´nde 3 ayda bir yapılan Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Akaretler´deki kulüp binasında gerçekleştirildi. 16.2.2008 Divan Kurulu Lokali’nde, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıya, kulüp yönetim kurulu adına genel sekreter Kenan Öner ile asbaşkanlar Levent Erdoğan, Ertunç Soğancıoğlu ve Behçet Ümitlen katıldı. Yalçın Karadeniz’in açılış konuşmasının ardından söz alan Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, siyah-beyazlı kulüpte gelecek hafta sonu yapılacak Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı öncesi divan üyelerine bilgiler verdi. En çok ilgiyi çeken konunun borçlar olduğunu vurgulayan Kuş, "Konsolide edilmiş borç tutarı, 41 milyon 116 bin YTL’si başkan Yıldırım Demirören’e olmak üzere, toplamda 92 milyon YTL civarıdır" dedi.  |
güzel kardeşim kendi kendini yalanlamışsın

söze gerk yok ama biraz matematik çalıştırayım hadi sana: senin yazdığın 92 milyon euro'ydu, burda yazdığın ise 92 milyon ytl

92 milyon euro kaç ytl eder güzel kardeşim, sen zorlanma ben onu da hesapladım:163,116 milyon ytl, kulübün borcu ise 92 milyon ytl demişsin zaten, yani yaklaşık 1.8 katını yazmışsın buraya

sayılar önemlidir, biraz daha dikkat...